- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
i5 2500K-t 30 ezerért, és R9 280X-et 50000-ért, mindezeket minimum 2 év garival nekem is mutathatnál, mert marhára nem találok.
Ami tényleg akad, az mindkettőnél 10000-el többért, garancia meg hol volt, hol nincs, mint a mesében(2500K prociknál még ami nem ígéret az az, hogy akár 4 évet is csutkára tunyingolva tölthettek->megkímélt állapot női nemdohányzó sofőrtől
). Ha már hardvateraprós sikersztoriknál tartunk.
témához:
Elég derekas számok, az átlag népnek egy ideig biztos nem lesz ilyen gépe, nem is csoda hogy húzzák a megjelenést mint a rétestésztát. Nem baj, megment minket a alacsony szintű API és a gyártófüggő kiterjesztés, mindenkinek lesz jó. -
balint107
aktív tag
válasz
Whysperer #19 üzenetére
De éppen ezt mondtam, hogy vannak akik inkább sz*rt vesznek csak boltból legyen, minthogy használtan vegyék meg a sokkal jobban. Amit ő írt egyértelműen ez jött le, hiába linkelgettél neki hardveraprós ajánlatokat, nyilván ő is tag itt, ő is látja a használt kínálatot, de nem érdekli, ezért írta azt, amit írt szerintem, de úgy vettem észre nem esett le neked
. És ráírtál, hogy de milyen jó ajánlatok vannak mégis. Ez nekem egyértelmű erősködés. De mindegy én is csak tanácsoltam a dolgot, ahogy te is, tanácsoltad neki.
-
balint107
aktív tag
válasz
Whysperer #16 üzenetére
Nem kell erősködni. Vannak akik így gondolkodnak, hogy csak a boltban jó venni, akkor tegyék. Nemrég én is beszéltem valakivel, aki GTX 750Ti-be gondolkodott max 40-50K körül. Mondtam neki használtan ennyiért egy GTX 760-at is vehetne, és igencsak nem ugyanaz a kettő. Meg se hallgatta, amit mondtam, akkor utána azt mondtam akkor GTX 660, mert a 750Ti-nél az is jobb. Valószínű GTX 660-at vett. Megéri, amint beteszed a gépbe ugyanúgy használt lesz, mint amit használtan vásárol az ember.
-
Romvr
őstag
I5 4590 3,3Ghz = 60k
Hozzá való alaplap = 25k
R9 290 = 90k / GTX 970 = 100kEz ha jól számolok ~ 180k azaz pont egy százassal több mint amit költenék a gépre.
Nem a fiók aljából, hanem boltban, garanciával (nem szoktam híd alatt vásárolni).Szóval még hagyom a dolgot kicsit ülepedni. Talán majd a 2nd Generation (Twice as amazing) Oculus Rift-re lehet beruházok, addigra talán meglesz a fenti konfig is. Bár tudja fene. Lehet lesz jobb cucc is VR-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest