Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
I5 4590 3,3Ghz = 60k
Hozzá való alaplap = 25k
R9 290 = 90k / GTX 970 = 100kEz ha jól számolok ~ 180k azaz pont egy százassal több mint amit költenék a gépre.
Nem a fiók aljából, hanem boltban, garanciával (nem szoktam híd alatt vásárolni).Szóval még hagyom a dolgot kicsit ülepedni. Talán majd a 2nd Generation (Twice as amazing) Oculus Rift-re lehet beruházok, addigra talán meglesz a fenti konfig is. Bár tudja fene. Lehet lesz jobb cucc is VR-hoz
-
Romvr
őstag
Passzív 3D TV-m az van már 4 éve, jó hétvégenként betolni egy 3Ds filmet és megnézni családdal, haverokkal. Totál nem bántam meg hogy megvettem. De persze azt már igen hogy játékokhoz nem jó, mert olyan a bemeneti késleltetése mint ide Nyékládháza és vissza.
Szóval majd ha már eljutunk oda hogy max 80-ért megkapom ezt a VGA+CPU párost akkor elgondolkodom egy ilyen VR sapka vásárlásán is.
-
Romvr
őstag
Aha. Akkor jó. Eddig se akartam ilyet venni lévén ritkán játszom, de most már biztos vagyok benne hogy kimarad a szórásból jó pár évig. Azért kicsit lesápadtam a VGA felsorolásában szereplő elemektől.
De nyilván lesz olyan aki rohan megvenni mert röhögve viszi a gépe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest