- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hát a képminősége fényévekkel volt jobb a GF256-énál (annál még a TNT2 is szebb képet adott). GF256-ról váltottam 8500-ra, asszony megérdeklődte, hogy letöröltem-e a monitort (természetesen nem)? Ráadásul a 8500-ből voltak olyan verziók is (kizárólag a 64 megások), amelyek nemegyszer a GF4Ti4200-at is elverték sebességben is (persze ritka is volt, meg drága is).
-
Nagyon el vagy tájolva. Itt egy teszt a társoldalról, még a Radeon 8500 idejéből. Itt meg a Radeon 9700 korából.
Ekkor volt kakában az ATi, de nagyon, mégis csúnyán porolták a konkurrenciát, persze legfőképpen az R300-as GPU-val (Radeon 9700 és derivatívái). Ez volt az az időszak, amikor az ATi ismét magára talált és azóta is versenyképesek, most meg már a rivális fölé kerekedtek. Gondok a HD2xxx sorozat idején voltak utoljára, mert nem voltak képesek kihozni a chipből a benne rejlő erőt. Ekkor lépett az AMD a képbe, aki - ha jól tudom - a Transmeta-nál dolgozó mérnökök segítségével bírták munkára a HD3xxx sorozatot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest