- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Her
csendes tag
A kérdés az,hogy az nV valóban látja e a jövőt és azon az úton próbál haladni ,vagy csak ködösít.De mindegy is, hiszen a jelen állás szerint nincs is annyival lemaradva mint itt sokan beharangozzák. Az lehet ,hogy az ATI kártyák fejlettek,meg mit tudom én mik még,de tegyük a szívünkre a kezünket. Mennyivel nyújt többet egyik vagy másik cég azonos árszintű kártyája a másiknál. Az meg hogy az ATI kártyák időtállóbbak? Hiszen most jön az új generációjuk. Mire a 4000 széria tudását ki tudnánk használni már rég mindenkinek 5000 e lesz. Meg úgyis tönkremennek másfél két év után
Az igazi nagy durranás annó a 8800 as széria volt szerintem. Na az időtálló volt,még ma is sokan használják. Mit lehet tudni mit gondolnak az nV nél,lehet ha most nem erőltetik még jól is jönnek ki belőle. Az is lehet hogy ezek a videó kártya megoldások már tényleg idejüket múlták,és merőben más alternatívák léteznek. -
Her
csendes tag
Itt már többen megfogalmazták abbéli aggodalmukat,hogy ennek rossz vége lesz.
Nem kell itt örömködni (már aki örömködik) mert meg lesz ennek a böjtje.
Az NV igenis kell a piacra,vagy ha nem ő akkor más. De mást most nem nagyon lehet látni a palettán. Egyfelől,bizonyították már ,hogy tudnak nagyon jó dolgokat csinálni,másrészt ha az AMD ati egyedül marad akkor valóban lesz nekünk elfogadható áron komoly hardver.
Tényleg. Ki tudja ,hogy a jelenlegi árak mekkora veszteséget termelnek az AMD nek.
Processszor terén is ez a stratégiája és szerintem itt is.
És addig jó nekünk .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest