- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, én a transzkódolásra azért is tértem ki másik bekezdésben, mert abban pl. az ATI és a Cyberlink elég jót alkotott (harmad annyi idő alatt kódoltam 1080p x264-et MPEG-2-ből, mint a CPU).
Leginkább a dekódolásra és az általános számításokra céloztam én is.user++:
fudzilla-t már elvből nem olvasok.Picturemaker:
XP esetében a százalékok nem egészen valósak... benne van a rengeteg irodai és céges felhasználó is. De mindegy is, használja az, aki akarja, én vissza már nem lépek, ha előre is lehet. -
Jó az a CUDA. Az 1 évvel ezelőtti, de még az év eleji állpothoz képest is sokat fejlődött. Pl.: a HD videók dekódolásába be lehet vonni, akkor, ha a Purevideo HD már nem bír vele, amit az ATI Stream egyelőre nem tud elmondani magáról. Emellett az általános egységek - ahogy a cikk is írja - a Folding-ban is sokat segítenek (lehetőség tehát van benne). Jó irány, de ha csak erre gyúrnak, akkor az nem sok...
Ja, és ha már kódolás, akkor Badaboom... azért nem a levegőbe beszélnek ezen a téren legalább.
-
A CUDA valóban egyre jobb és egyre több felhasználási területe van, de azért azt elég erősen lehet érezni, hogy ezt a Dx11 kijelentést ők csak azért hangoztatják, hogy a nép meghallja és a fanok ne vegyék észre, hogy az AMD már ott is hagyta őket ebben a tekintetben (is). Simán csak az erősségeket elég lett volna kiemelni, nem kell azért a Dx11 kapcsán magukat lejáratniuk ilyen dumával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mercedes topic
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest