- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Akkor legyszives nezd meg ujra a #7-es hozzaszolast, es mondd el, hogy melyik resze az, ami "a szerző személyével" foglalkozik, nem pedig a cikk tartalmaval.
-
opr
nagyúr
Szerintem meg annak, ha valaki hibazik, es ha erre valaki ramutat vagy rakerdez, azonnal megy a tamadas, meg a "debezzegtiis". Ha megnezed, ram amugy pont nem jellemzo, hogy szerzot kritizalok, plane nem ok nelkul, inkabb vedeni szoktam.
De rendben, legyen, elismerem, hogy nincs negativ felhangja az elismerem szonak. Nem, nem, most se volt, ebben a mondatban sem, nektek van igazatok.
-
opr
nagyúr
Az "elismer" szonak ettol fuggetlenul van egy negativ felhangja, amivel nyilvan Ti is tisztaban vagytok.
Meg a szotarban a peldak nagyresze is negativ erzetu.Szoval, tovabbra is azt nem ertjuk, hogy egy teljesen sima uzleti jellegu dontest ecsetelo cikknel miert kell ilyen negativ felhangu nyelvezet. Komolyan nem erezte a szerzo? Tobb a kattintas? Ennyire nem szeretjuk az NV-t, hogy mar tudat alatt igy beszelunk rola?
szerk: Jim Tonic: Az ON resze jogos, atraktam OFF-ba.
-
opr
nagyúr
Miert olyan a cikk hangsulya, mintha az NV-t rajta kapta volna az anyukaja, hogy a gravitacios retyoban cigizik? Van valami vaj a fuluk mogott? Vagy ezzel szerzodest szegnek, vagy mi? Mert ha egyik sem, akkor
elismerte-> bejelentette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest