- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Mert legalább lenne benne valami fejlesztés. Most ha kijönnek az n+1-edik fullhd kijelzővel, nabumm... Amúgyis, amikor a sima 4 kijött a 640x960-as kijelzővel, azért az odavert rendesen. Most is valami hasonlót kellene villantaniuk. Meg mondjuk az ios-t kicsit átdolgozni, mert én ettől az újtól hányok, de tudom, hogy erre kb. 0 az esély.
De majd meglátjuk. Én biztosan megvárom az iphone-t. Igazából amik most vannak a piacon talán a G3, ami tetszik, viszont méretben nekem már nagy, kényelmetlen volt nyomogatni egy kézzel. A nexus 5 is tetszik külsőre, csak az anyaghasználat siralmas.
-
hemaka
nagyúr
Én azért megvárom az új iphone-t. Ha mégis vacak lenne, akkor se S5-öt vennék, az biztos.
Mondjuk a 4.7-es i6 2272x1280-as felbontással tudnám szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest