- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Essentials #13 üzenetére
Öööö.... Én a DeX -re írtam, hogy lenne rajta csiszolnivaló. IPadon nincs DeX felület, így nincs min csiszolni. Ők így akarják, én viszont nem fogok egy atomerőmű mellé még egy PC -t venni. Meg aztán filmhez, tévéhez nem praktikus a 4:3.
-
Somatom
veterán
A DeX -szel túl sokat nem tettek hozzá az Androidos lehetőségekhez (persze, az iPad megoldásánál így is fényévekkel előrébb jár, mert az még csak az osztott képernyőnél tart). Nugáttól minden droidos telón, tabon aktiválható a freeform multiwindow mód. Ahhoz kell még a Tálca alkalmazás és megvan a DeX. Én inkább azt használom a DeX helyett.
-
Somatom
veterán
Azért gazdagon lenne rajta csiszolnivaló. Két böngészőről tudok, amiket normálisan lehet kezelni egérrel. A Chrome és a Firefox. A Chrome -ot nem szeretem. A Firefoxra EZT dobja. Ugyanez a szitu a Telenor MyTV -vel. A Kodi nem fut kisablakban. Képernyőtükrözéssel, vagy a tabon egérrel kezelve nincs ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest