- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Szóval ha egy telefonon root jogot kapsz, akkor akár az összes partíciót is legyalulhatod. Mikor valaki pl. a recovery-t kicseréli vagy egy flashelés alkalmával elflasheli a telefonját és olyan részeket is felülír, amitől a telefon nem fog többet bekapcsolni. Erre értettem azt, hogy teljesen letéglázol egy mobilt.
És valószínűleg azért nincs alapból a telfonokon root jog, mert a gyártók ezzel és a bootloader-el próbálják levédeni a szellemi terméküket. Persze vannak olyan kínai telefonok, amiken eleve van root jog.
Na mindegy.
"Másrészt az autón miért nem korlátozzák a motort a sebesség túllépése ellen, pedig ott ez halált okozhat? "
Képzeld, hogy van korlátozás rajtuk. 1.: Mikor a fordulatszámot korlátozzák, hogy ne legyen olyan egyszerű pörgetéssel tönkretenni a motort. (Persze csak idő kell neki, ha valaki sokáig pörgeti a motort letiltásig). A másik, hogy a végsebesség is korlátozva van. (Sebességfokozat és fordulatszám figyeléssel) -
HaZse
őstag
Nem kellene egy mobilt egy operációs rendszerrel összehasonlítani.
De lásd azokat a felhasználókat, akik a telefonjukat téglásították, mondván ők mindenhez hozzáférnek álá. rendszergazdák.
Míg a windowsnál nem tudod téglásítani a PC-det, mert csak a HDD/SSD-n lévő adatokat tudod letörölni.
De ettől függetlenül a PC még bekapcsol és működik. És bármikor újrahúzhatod a rendszert DVD/USB-ről.
-
törölt tag
Ez még valahol érthető is. Én azt hiányolom, hogy "igen, megértettem a biztonsági kockázatokat és kérem a root jogosultságot". De, ha nincs rootolva és az én adataimat is érintő adatlopás történik, mondjuk a Google -nél, vagy a Telekomnál, akkor ezért hova fordulhatok jogorvoslatért? Sztem Hitlerhez. Akkor hagyjuk már azt a dumát, hogy a user érdekében vannak ezek a korlátozósdik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest