- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
a desktop mód sem az igazi, hiszen nincsen normális startmenü ahonnan 1-1 bal/jobb kattintással cirka mindent el lehetett eddig érni. a metrosex pedig a dizájnosságát leszámítva csak elrejt mindent és nehézkessé teszi a munkát. eddig a win95 óta ugyan mindig átszabták, újították a startmenüt, de alapjában véve csak előnyére vált minden változás - egyre több dolog egyszerű elérését tette lehetővé ha valaki tudta hogy mit hol kell bal/jobb kattolni. amíg a titkárnő csak a passziánszt indítja el, addig jó az új is, de picit is összetettebb használatban egyértelmű akadályozó tényezőnek éreztem minden porcikájában. egyszerűen fatális melléfogásnak érzem ezt az erőszakos "márpedig mostantól csak ezt használhatod policy"-t. nem véletlen hogy a nagy hype-os bevezetés után most sorban próbálkoznak mindenféle akciókkal és promóciókkal hogy végre megvegye valaki és hozzák az elképzelt eladási számokat... remélem a w8 ultimate fölé nemsokára jön egy w8 workstation edition is amiben elfelejtik ezt az "izét"
-
Peter789
senior tag
autóban próbáltam érintőkijelzővel > forgott tőle a gyomrom, nem sok időt töltött fent, ment vissza a w7. asztali gépen is kipróbáltam egy másodvinyóra telepítve egérrel, billentyűzettel, szintén csak negatívumát éreztem - azt leszámítva hogy csilivili dizájnos, csak akadályozta a hatékony mozgást, munkát... el nem tudom képzelni hogy pl vállalati workstation kategóriába valaha is használni fogja valaki eredeti formában ( nem a körömlakkozós titkárnőkre, hanem az összetett produktív rendszereket használókra gondolok
). sztem totális bukta lesz és idővel meghátrál a ms és hivatalosan is lehetőséget ad a normális startmenü visszaállítására...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest