- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
a desktop mód sem az igazi, hiszen nincsen normális startmenü ahonnan 1-1 bal/jobb kattintással cirka mindent el lehetett eddig érni. a metrosex pedig a dizájnosságát leszámítva csak elrejt mindent és nehézkessé teszi a munkát. eddig a win95 óta ugyan mindig átszabták, újították a startmenüt, de alapjában véve csak előnyére vált minden változás - egyre több dolog egyszerű elérését tette lehetővé ha valaki tudta hogy mit hol kell bal/jobb kattolni. amíg a titkárnő csak a passziánszt indítja el, addig jó az új is, de picit is összetettebb használatban egyértelmű akadályozó tényezőnek éreztem minden porcikájában. egyszerűen fatális melléfogásnak érzem ezt az erőszakos "márpedig mostantól csak ezt használhatod policy"-t. nem véletlen hogy a nagy hype-os bevezetés után most sorban próbálkoznak mindenféle akciókkal és promóciókkal hogy végre megvegye valaki és hozzák az elképzelt eladási számokat... remélem a w8 ultimate fölé nemsokára jön egy w8 workstation edition is amiben elfelejtik ezt az "izét"
-
Peter789
senior tag
autóban próbáltam érintőkijelzővel > forgott tőle a gyomrom, nem sok időt töltött fent, ment vissza a w7. asztali gépen is kipróbáltam egy másodvinyóra telepítve egérrel, billentyűzettel, szintén csak negatívumát éreztem - azt leszámítva hogy csilivili dizájnos, csak akadályozta a hatékony mozgást, munkát... el nem tudom képzelni hogy pl vállalati workstation kategóriába valaha is használni fogja valaki eredeti formában ( nem a körömlakkozós titkárnőkre, hanem az összetett produktív rendszereket használókra gondolok
). sztem totális bukta lesz és idővel meghátrál a ms és hivatalosan is lehetőséget ad a normális startmenü visszaállítására...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest