- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
És vedd hozzá, hogy az új K-s procik csak Z9x...
Ami még érdekes, az a 3258-as helyzete. Elvileg budget tuningnak indult, de ehhez is Z-s lap kell. (Bár megnézném egy Asrock B85MPro4-ben megy-e a Non Z OC funkció ezzel a procival)
Maga a proci meg ha a 32xx lesz akkor elvileg 1333Mhz-es ramokat támogat, 1600-asat nem. Érdekes... -
törölt tag
Miért hívták volna vissza őket? A normális működést soha sem akadályozta a melegedés. Tuningra meg nincs garancia. Az autóipar és bármi egyéb is csak akkor hív vissza bármit is ha az baleset- vagy életveszélyt okozhat. Egy melegedő, de hibátlanul működő processzor esetében ez hol teljesül?
-
+1. Én is valami ilyet olvastam csak nem akartam írni nehogy kiderüljön, hogy kacsa......
(#38) Ribi: Értem, viszont abban az árszegmensben nem kell felárat fizetni a K jelzésű procikért. Ezért én inkább javaslom a K-t ...
(#44) X Factor: Nem feltétlen értek Veled egyet ebben. Ez single-ben igaz, ezért írtam, hogy multira gondolok... A min FPS növeléséhez (de akár a max fps növeléséhez is) kell a magas MHz-en járatott cpu ... amit csak tuninggal lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest