- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maverick14
tag
Tévedés, a 65nm-es PowerXCell 8i-ben már javítottak a DP műveletvégzés sebességén, ugyanannyi órajel alatt végzi el mint az SP-t. Így 102.4GFLOPs az elméleti számtási teljesítménye egy Cell processzornak.
LINPACK alatt 100GFLOPs-os átlagot mértek: [link].
A Fermi-re úgy tudom még nincs hasonló független LINPACK mérés. Szóval az elméleti számítási teljesítménye szép nagy, kérdés hogy a gyakorlatban mennyit lehet kihozni belőle.A sok kocaprogramozó pedig aki nem tud megbirkózni a Cell programozásával valószínűleg a közeljövőben megjelenő sokprocesszoros architektúrákat sem fogja tudni hatékonyan programozni.
-
Gondolom az nem foglalkoztat, hogy egy Blade és a Fermi nem pont ugyanarra való... és gondolom az sem zavar, hogy egy PS teljesítményét hoztad össze egy Fermiével... Én nem akarlak meggyőzni, mivel nem is egy kategória, de engem se kell téríteni, hidd el. Eleve alapvetően más a két architektúra. És gondolom egy bukott cuccból nem adnak el 30 milliót.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest