- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cwn
tag
válasz
Maverick14 #65 üzenetére
cellen es fermin azok a neuralis halok gyorsak amik befernek a localis memoriaba, amikor mar el kell kezdeni cserelgetni a neural tomboket a fomemoriabol akkor mar hatarozottan lassul a kod,
engem igazabol azok a halok erdekelnek amivel robotok mozgasvezerleset lehet megoldani, ezzel foglalkoztam egy ideig, es meg valszeg fogok is, ha ilyen doksit ismersz veletlen akkor nyugodtan linkelheted, bar van sajat otletem, csak a halo tanitasaval vannak meg problemak, de megoldom azt is mihelyt lesz ra idom -
UnSkilleD
senior tag
válasz
Maverick14 #42 üzenetére
intelnek sok fejlesztő csapata van aztán a végén a product group dönti el hogy miből lesz kiadható termék
itt egy fasza interjús cikk SCC-ről -
Raymond
titán
válasz
Maverick14 #37 üzenetére
"A Fermi-re úgy tudom még nincs hasonló független LINPACK mérés."
Mar van valami hasznalhato. A ket napja publikalt juniusi Top500 lista masodik helyezetje a Nebulae rendszer. Ez 4640 node, mindegyikben 2x Xeon 5650 es 1x Tesla C2050. Az Rpeak 2984300 GFlops. Ebbol a Xeon-ok adnak kb. 593771 GFlops-ot, a maradek kb. 2.39 TFlops a Tesla-ktol jon. Az elert teljesitmeny a 1271000 GFlops.
Figyelembe veve hogy a sima Xeon-os rendszerek a listaban olyan 85%+ hoznak az Rmax-bol igy a vegeredmenybol saccolhato hogy a Tesla kb. 32%-at adja a sajat maximumanak:
(1271 - (594*0.85))/2390 = 0.32 kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest