- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az értékelést... gondolom az fel sem merült benned, hogy van, akit más terület érdekel, nem csupán a neurális hálók.
Én videókódolással foglalkozok hobbiból és amit a Cell nyújtott, számomra elég volt. Nyilván a Fermi többszörösen lekörözi, bár még nem próbáltam, de ettől talán nem lettem "elmeroggyant"... vagy igen?
(egyébiránt a fórum nem chat, megtanulhatna mindenki magyarul, ékezetekkel írni, ettől nem lesz valaki nagyobb szaki szerintem)
-
Köszi az értékelést, a többiek nevében is. Jó az, amikor valaki az alapján dönt, amit éppen olvas és nem az alapján, amit tud.
Egy örök mondás:
bizonyítson az, aki úgy érzi, szükséges az igazát mindenképpen bizonygatni.A többi (hogy mit gondolsz) a te dolgod...
cwn:
Szerintem az xbit labs egy pöttyet többet ért hozzá. Van némi tapasztalatuk... meg talán a fejlesztőknek is -
Nem szeretnék olvasni 100 oldalt. Mint mondtam, nem szükséges meggyőzni engem, láttam működni, elég volt arra, amire kellett és jónak tartom továbbra is, szóval nem bánom, ha a Fermi, ami évekkel később készült, többre képes. Még jó, hogy így van... de azért kösz a linket, másrészt egy 2004-es hsz ma már nem sokat nyom a latban.
-
Akkor azt is tisztázzuk, hogy itt csupán a HPC mainstream kategóriáról beszélünk és az ebben a kategóriában fellelhető szerver(ek)ről. Egyébként nem csoda, ha leváltanak egy közel 10 éves rendszert, mint ahogy az sem, hogy egy 2010-es Fermi leveri ezt, de ettől még a Cell-ről nem jelenthető ki, hogy rossz vagy hogy kukába való... ez elég korlátolt nézet. Akkor az is kijelenthető, hogy az Audi 100 rossz volt csak azért, mert az új jobb?
(#20) cwn:
Aha... -
Gondolom az nem foglalkoztat, hogy egy Blade és a Fermi nem pont ugyanarra való... és gondolom az sem zavar, hogy egy PS teljesítményét hoztad össze egy Fermiével... Én nem akarlak meggyőzni, mivel nem is egy kategória, de engem se kell téríteni, hidd el. Eleve alapvetően más a két architektúra. És gondolom egy bukott cuccból nem adnak el 30 milliót.
-
Azért én láttam Blade szerverben is működni és nem mondhatnám, hogy egy bukott architektúra teljesítményét láttam (nem beszélve a Roadrunner teljesítményéről, ami ugyan hibrid, de van benne Cell is). Mivel nem új, nyilván nem mérhető a Fermihez, de azért koránt sincs vége a Cellnek, csak épp nem a te szegmensedben kell csupán körülnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest