- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Vagy az intel ad ki különböző BIOS-okat, amik különböző, speciális területre programozza fel az FPGA-t? Akkor még az is megeshet, hogy az FPGA programokat (BIOS-okat) zártan, pénzért fogja árulni.
Ismerve az Intel üzletpolitikáját, kb. ez az egyetlen lehetőség, amit el tudok képzelni. Legalábbis így lehetne legnagyobbat kaszálni...
Nem vagyok szakmabeli, előre is elnézést, a hasból jövő véleményemért, de home usereknek szerintem az FCPGA nem perspektva még, mert ipari felhasználáshoz képest jóval kevesebb variáció kell, amit fix célhardverekkel olcsóbban lehet biztosítani, és talán energiatakérosabban is lehet üzemeltetni -szerintem az akkumulátoros üzemidő leginkább civil felhasználók esetén fontos szempont, ott kell kicsi gagyi akksival is sokat mennie az eszköznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest