- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakuoro
aktív tag
Egy kis érdekesség:
Celeron G440
Graphics Specifications
Integrated Graphics Yes
Graphics Base Frequency 650 MHz
Graphics Max Dynamic Frequency 1 GHz
Intel® Flexible Display Interface (Intel® FDI) Yes
Intel® Clear Video HD Technology Yes
Dual Display Capable Yes
Micsoda kavarás...
Az Xbitlabs tesztjében a Full HD-s lejátszásnál is mérték a fogyasztást. Ezt egy kicsit furcsának találtam, ezért rákerestem. -
GeoPhoto
tag
Hogyan is van az hogy nézegetjük a kizárólag USÁ-ba szánt szolgáltatást itt a nagy b*dös europában? Aztán meg majd miattad megy csődbe a szentéletű UPC?
Nem értem, hogy a torrent harc helyett miért nem inkább az ilyen ÁRU szolgáltatásokat kezdik el csinálni, mert annak még itt nálunk is lenne piaca - talán. Amit itthon streamelni lehetne az vicc...
-
lenox
veterán
En azt gyanitom, hogy fejlesztenek is, de most egy kis extra lovet azert lenyulnak. Ugy gondoljak, hogy otthonra multimediazni azert i3 kell, a pentium meg celeron meg a tenyleg limitalt felhasznalasu pc-kbe kell. Majd ha nem csak alap igp-juk lesz, hanem egy gyenge kozepes, akkor masban is tudnak majd differencialni, egyelore ebben tudnak.
-
Ribi
nagyúr
Hát jó, de azért az 1 magos izével visszamegyünk az Atom szinvonalára amiről tudjuk, hogy netezésre se nagyon jó, mert a flash is kikészíti.
Pl milyen 1080p-s tartalommal van gondja neki?DasH_001: Értem én hogy valahol jelölik azt, ha máshol nem *ozott részben alul, de ez nagyon a megtévesztés kategória.
Amikor kijött az i7 akkor az volt a császár cucc, most meg ledegradálják egy i3 szintjére.Abu az a Hulu plus az mi is? Ja google.
Van ennek valami ingyenesen tesztelhető verziója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged