- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
dízelracer #92 üzenetére
Sokszor az Intelnél nincs fent a megjelenés idejére, míg a CPU-World-ön fent van.
-
McCartman
őstag
válasz
dízelracer #79 üzenetére
Én is teljes platform váltáson leszek túl (775ös , c2d) , holnap megkapom az i5 2500Kt ha minden jól megy.
Épp azon gondolkoztam el a napokban én is , hogy ha alapórajelen ilyen bitang erős , ráadásul ekkora tuning potenciál rejlik benne akkor hosszú évekig ki fog szolgálni minden alátolt új fejlesztésű vga kártyát.Gyakorlatilag hova tovább? Aki játékra akarja használni a számítógépét 45kért (+ ~25-30k alaplap) megkapja a csúcskategóriát cpu terén ami keresztbe nyeli le az összes mai vga kártyát de még az SLI / CF rendszereket is.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
dízelracer #79 üzenetére
Aki darabonként toldozgatja a gépét nem azért csinálja hogy aztán méregdrága Intel procikat vásároljon mert az a trendi, hanem olcsó AMD procikat vásárol és azt követi hogy pár év múlva lapcsere nélkül egy 4-6 magos procit is betegyen.
-
Zso2
őstag
válasz
dízelracer #63 üzenetére
Sztem csak iróniának fogható fel..
-
Zso2
őstag
válasz
dízelracer #48 üzenetére
Igen sokan a Pentium név hallatán megijednek
(én sokáig elvoltam a P4 2.8/800 gépemmel, az akkor megjelent Fry cry-t is avval toltam még,de nagy volt
) , pedig nem olyan gyenge procik ezek, meg tudják hajtani a középkategóriás vga-kat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged