- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Ezt te komolyan is gondolod? Kérdezd meg azt a pár 100 gammer emberkét,miért cserélte le az e8400 teljesítményű cpu-it... (nem a mario játékosokra gondolok)
Nyugottabban várja az ember a Bf3-at egy 2500k-val, a 8400 kevés a full boldogsághoz.
Legtöbb új játékhoz már kelleni fog a teljesítmény. 2 évig biztos nem nyúlok a konfighoz.Azt tudnám mi a sz@rért várjátok akkkor a Bullt,mint a xxxxt...?
Az SSD-t meg hagyjuk, semmivel sem fog jobban futni a játék nekem, attól hogy kidobok 20k-t.. -
Bogyó bá'
nagyúr
Semmi pánik, csak kifakadtam...
Csalódtam az AMD (elmúlt pár évi, gyakorlatilag nem létező) fejlesztéseiben, na! Arra meg eddig nem volt sohase elég pénzem, hogy gondoljak egy merészet, és egyszerre dobjam a francba az egészet. Mindig apránként, egyesével "reszelgettem" a cuccot, így alkalmazkodnom kellett a maradó dolgokhoz. Most úgyis teljes váltást kell csinálnom előbb-utóbb, így már nem fog semmi az AMD-hez kötni. Persze ha ő ad többet ugyanazért a pénzért, akkor a Bulldozer is játszik. (Proci + alaplap + memória csere lesz egyszerre). A dedikáltan AM3+-os alaplapok 140W-os PWM-je viszont legalábbis gyanakvásra ad okot a fejlődés várható szintjét illetően....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest