- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
" Én nem pazarolnám az időt a költők életpályájának kikérdezésére verseinek
megtanulására. Próbálnám talán valahogy máshogy megtanítani vagy rögzíteni."Én már régóta peczegetem ezt, történelem ugyanez.. Minek megtanulni többszáz évvel ezelötti történéseket? A fontosabbakat megértem még de inkább a közelmúltra kellene koncentrálni történelemben, a többiben meg olyan tananyagokra ami tényleg fontos és hasznos lehet a továbbiakban!
Én mint leendő földmérő sokkal jobbnak találnám olyan tanagyagok/tantárgyak elsöbbségben részesítését ami hasznos és elengedhetetlen a szakmához.A témához visszatérve amúgy szerintem eléggé elavult az egész rendszer, informatika tanárok nagy része bagózik a teendőire (hatalmas respect a kivételnek) és az adatok amikkel foglalkoznak/tanítanak már több mint 10 évesek akár, hát legalább azokat frissítsék...
Abba meg bele sem kezdek hogy rengeteg tanár átmehetne valami kivizsgáláson hogy mégis belássák hogy rohadtul nem tudnak tanítani és ők mutassanak példát, hogyne -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Automobilista 2
- Linux Mint
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest