Hirdetés
- Apple Watch
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor mégis megpróbálom.
középiskolában tanulsz egy csomó költőről. ezek közül egy Ady. Ady Endrének van egy csomó verse, ezek közül egy csomót tanultunk (a következő mondatban található infók alapján ez a szám magasabb, mint 160). Az általunk tanult Ady versek közül kiválasztott a tanár 160 darabot, amiből legalább 3 versszakot meg kellett tanulni kívülről. Tehát a 160 darab versből volt valamennyi, amiből csak 3 versszakot tudtam (nem összesen, hanem versenként), volt egy másik részhalmaz, amiből meg 4-5-6 versszakot is tudtam. Hogy megértsd, csak neked összeszorzom: 160*3 az 480 versszak, ha több, mint háromnak veszem az átlagot (fentiek miatt megtehetem), akkor mondjuk 160*4=640 versszakot tudtam kívülről csak Adytól.További könyvnélküli ismeretet vártak el más, nem Ady Endre által írt versek terén, illetve ehhez jöttek még nem vers formájú könyvnélkülik, pl. Tiborc panasza teljes terjedelemben a Bánk Bánból és társai.
Na ez volt nálunk irodalomból a szint, egy spec. mat osztályban.
Ezt én összevetettem, légy szíves, te is vesd össze a saját állításoddal, miszerint 20-30 verset kell ismerni egy írótól (ezt alsó hangon ötszörösen teljesítettük túl) és 2-3 verset kell tudni kívülről, ezt meg vagy ötvenszeresen teljesítettük túl.
Ezek után tedd fel magadnak a kérdést: miért gondolok rosszat a pedagógusokról és fentiek alapján tegyél kísérletet a megválaszolására.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest