Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doooo

veterán

válasz SkyLine3000 #28 üzenetére

Bánja a fene, hogy mi tetszik neked, csak ne ordibálj, ha nem tudsz a dolgok mögé látni, vagy ne adj' isten gondolkodni egy kicsit vagy elvonatkoztatni. Leírtam, hogy tökéletesen néz ki? Nem. Leírtam, hogy szerintem minden rendben van? Nem. Leírtam, hogy nem lehet véleményed? Nem. Leírtam, hogy miért nem változik minden teljesen másra, minden évben? Le. Ért ez valamit? Persze, kiderült, hogy többet nem kell adni a véleményedre, mert írni, olvasni és gondolkodni nem tudsz. Úgy viselkedni, mint egy tanulatlan paraszt, már annál inkább. És még neked áll feljebb amikor én is leírom a véleményemet (persze ezek után már kár elvárni, hogy észrevedd az ellentmondást). Csak így tovább.

• doooo

veterán

válasz SkyLine3000 #22 üzenetére

Mégis mi a francot adnál ki akkor? Notchos, hátul egymás alatt két kamera a baloldalon, mint iX óta minden mobil, minden más gyártó esetében? :U Az tényleg sokkal jobb lenne. Nem kell nekik semmit sem csinálniuk, egyre egyedibbek, ahogy mindenki ugyanazt a "dizájnelvet" követi, lassan 1 éve. Biztos majd minden évben teljesen átfaragják a telefonjaikat... mert az aztán a gazdasági szempontoktól kezdve minden téren jobb lenne. Mellesleg meg van egy elkülöníthető formavilág, ami jellemző a cégre, ezt se fogják eldobni minden fél évben, vagy minden évben, csak azért, hogy SkyLine3000 elmondhassa, hogy ezt bizony változatosan csinálják. Csupa racionalitás és logika vagy, remélem felfigyelnek rád, és jövőre a trendeket követik, vagy kijönnek a legelső háromszögletű okostelefonnal.

Új hozzászólás Aktív témák