2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Az FCC-nél járt a Galaxy Note9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: FCC

Újabb jel mutat a szokásosnál is korábbi startról, az S Pennel szerelt, 2018-as Samsung telefon Amerikában járt engedélybeszerző körúton.

Hirdetés

Az ellenőrizhetetlen forrásból származó pletykák és a hivatalos információk között állnak félúton a Bluetooth SIG és TENAA-féle szervezetek információmorzsái egy-egy közelgő készülékről, és most a Samsung Galaxy Note9 a soros, hogy felbukkanjon egy ilyen szervnél. Az SM-N960F kódjelű modell az amerikai FCC-nél járt különféle tesztek elvégzésére, hogy azoknak megfelelve a mobiltelefon arrafelé megjelenhessen. Az internetet publikált dokumentumok alapján pedig készülőfélben vannak az SM-N960DS és az SM-N950X kódjelű kiszerelések is, amelyek minden bizonnyal regionális eltéréseket takarnak.

A Note9 előlapjának várható változásai a PhoneArena kalkulációi szerint
A Note9 előlapjának várható változásai a PhoneArena kalkulációi szerint (forrás: PhoneArena) [+]

A Note9 név ugyan nem hangzik el, ám a korábbi modellek kódjából egyszerű erre következtetni: nálunk a Galaxy Note8 például SM-N950F néven futott. Az FCC dokumentum ráadásul a készülékházban mellékelt stylust is megemlíti, hogy ne maradjanak kétségek. Mostanság az augusztus 9-ei dátumot emlegetik a megjelenés lehetséges dátumaként, a hivatalos meghívókat mindenesetre még nem küldte ki a Samsung.

Hirdetés

Előzmények

  • Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt

    Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.