Új hozzászólás Aktív témák
-
Az S60 egy végletekig butított S80 volt hulladék hardverre. Oké, nem ismertél mást, bejött, szép emlék, de továbbra sem értem miért egy másik érával versenyezteted, miért nem pl az akkori korszak eszközeivel?
Külön jópofa az, hogy az N-Gage játékok vígan futottak bármelyik S60-as cuccon, ergo full átbaszás is volt részükről..
Csak mellékesen mondom, hogy ha már S60, akkor a későbbi verziókhoz készült olyan Java alapú játék ami keményen használta a 3D gyorsítókat, kb PS1 szinten mozgott a grafika. Persze ez nem csak az S60-as cuccok privilégiuma volt.
-
isakamay
tag
S30-40 szinte semmire sem volt jó, S80-90 leginkább üzleti széria volt. S60 volt közülük a legéletképesebb, sok-sok évig használtam (3650,n-gage,6630), nem csak alap dolgokra, szóval nem értem, min akadtál fenn...
14 éve az akkori idők gamer mobilja, az n-gage S60-al már olyat tudott, amit az ájfos csak pár éve tud... Ez az infó kitekintő volt, a cikkhez nem releváns. -
-
Vanir
veterán
válasz
TheBikerider #8 üzenetére
Hutesi mod, kepfrissites, felbontas, grafikai gyorsito tipusa, satobbi, gondolom ezektol lesz gamer. El lehet adni, es nem csak a hulyegyerekek fogjak megvenni. Persze nyilvan nem Magyarorszag a fo piaca. Hozzatennem, hogy nekem sem kellene, nem szeretek telefonon jatszani, de ha valakinek ez a heppje, akkor miert ne?
-
Palibá
tag
Mindent kérdőjellel kell írni!?!?
3 cikk, a tegnapi napon, mindhárom közös vonásai a kérdőjel a sor végén, és a szerző.
Elég idegesítő, hogy informálódni jön fel az ember, de néha bődületes hülyeségek, néha huszadrangú és elcsépelt hírek, néha ezek kombinációi vannak fent, ráadásul kérdésként. Most mi válaszoljunk a cikk írójának? Nem az ő feladata lenne a tájékoztatás?
"Odefigyeljetek má' emberek! Hát akkor mindenkivel megcsinálhassák!?" -
válasz
TheBikerider #8 üzenetére
lesz rajta rgb led
-
válasz
SkyLine3000 #5 üzenetére
Mitől gémer egy telefon? Attól,hogy csicsás kinézete van?
Szerintem tök kamu,megvezetik a gyerkőcöket.
A sok dedós meg beszopja.Még hogy gémer...pfff
-
Ebben már az x50-es, 5G modem lesz? Ha igen, akkor érdemi előrelépés lehet a jelenlegi telókhoz képest.
-
KRobi88
csendes tag
Még mindig a Xiaomi Black Shark a legjobb a gamer mobilok között
[url]http://gsmring.hu/2018/08/06/kinai-mobilok-allnak-az-antutu-androidos-dobogojan[/url]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
+1 bár a Xiaomi gamepadja nagyon tetszik, kényelmes lehet.
-
-
bepe79
addikt
Azért azt kicsit túlzás kijelenteni, hogy "A Razer Phone tavaly műfajt teremtett", volt előtte már egy ngage, igaz, az se igazán teremtett semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre népszerűbbek a gamer telefonok, és a Razer ismét magasabbra helyezné a mércét.
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest