- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
Magyarországon nem forgalmazták. Mikor hozzámkerült, írtam róla egy cikket, utána figyelve a piacot felbukkant pár darab itthon. Kamerája elég meggyőző képeket tud csinálni!
daniel909:
Ha 20-30ért adnának egy ARM Cortex A8 procis, PowerVR 3D gyorsítós, 5 megapixeles kamerás, 16 gb tárhellyel rendelkező telefont, azthiszem elég gyorsan fogyna!
Most az i8320 tulajdonságait írtam le. Egyébként nem tudom van-e rá már működő android, de próbálkozások voltak. -
hito
nagyúr
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
LiMo készülékekkel már lehetett találkozni eddig is, pl. Samsung i8320. Elég jó kis OS (stabil, gyors, okos), csak sajnos a támogatás 0, azaz nulla volt, legalábbis itthon. A voda 360 szolgáltatás keretein belül lehetett egyes EU-s országokban alkalmazásokat elérni hozzá, de közel sem olyan választékban mint a többi platform esetében. Én már temettem a dolgot, érdeklődve várom a fejleményeket.
A maemo-val mi a gond? Nem ragadt az meg sehol. A készülékválaszték elég sovány (konkrétan 1db
), de a platform él és virul. Én is N900-at használok, nem tudok olyan alkalmazást mondani ami nem érhető el rá. Ráadásul a legheckelhetőbb rendszer és nemsokára itt a meamo6
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest