- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Egyszer már megpróbálták és (szerencséjükre nem nagyot de) buktak vele amit leginkább saját maguknak köszönhették.
Ha nagy szerencséjük lesz lehet, hogy 1-2% -ot sikerül a nagy tortából megszerezniük de ha ennél is elkövetik azt a hibát amit a legutóbb akkor garantáltan bukta lesz belőle megint. -
gaborbp
tag
Én nem értem miért kell egyből leszólni, meg temetni egy ilyen rendszert.
Lehet jó lesz és bejön nekik vagy nem, de ha nem próbálják meg sosem derül ki -
kolosanyi
veterán
Nekem kifejezetten tetszik, pedig most hallok róla először... Szívesen megnyomkodnék egyet élőben is. Szerintem örvendetes, hogy egyre több versenyző van, ez csak nekünk jó.
-
korpicschess
veterán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
Magyarországon nem forgalmazták. Mikor hozzámkerült, írtam róla egy cikket, utána figyelve a piacot felbukkant pár darab itthon. Kamerája elég meggyőző képeket tud csinálni!
daniel909:
Ha 20-30ért adnának egy ARM Cortex A8 procis, PowerVR 3D gyorsítós, 5 megapixeles kamerás, 16 gb tárhellyel rendelkező telefont, azthiszem elég gyorsan fogyna!
Most az i8320 tulajdonságait írtam le. Egyébként nem tudom van-e rá már működő android, de próbálkozások voltak. -
Hennet
aktív tag
ha úgy állna fel a dolog mobil oprendszer téren,mint a win-linux a PC-n (minden vs LinMo), akkor biztos beruházok
aki linuxot használ tudja.
-
daniel909
addikt
válasz
korpicschess #8 üzenetére
nézd.... szerintem MAXIMUM 20-30 ezres szolgáltatói név alatt árult telefonokon lenne életképes a rendszer... mivel az a célközönség nem feltétlen akar játszani meg fingós appokkal múlatni az időt... de oda is mért ne inkább android... szóval számomra érthetetlen de majd meglátjuk... a badát is full feleslegesnek tartom...
-
korpicschess
veterán
Az eddigi LiMo alapból nem volt rossz, mint egy sima telefon. Tudta a sebességet, meg a fő trendeket, csak hát alkalmazások nem voltak..
Szerintem egyáltalán nem gagyi hatású. Mondjuk lehet elfogult vagyok, hogy írtam a telefonról cikket(.. de nem hinném)
-
daniel909
addikt
elég nagy fail kiadni egy ilyen rendszert az android mellett... szerintem bebukják... egyébként az os sem néz ki valami jól... gagyi kínai hatás mindenhol... nemtudom ki fog ilyet venni..
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Nagyot kell villantania ha labdába akar rúgni, de ha jó a rendszer, és kellően barátiak lesznek eleinte az árak, még lehet belőle valami.
-
Rickazoid
addikt
Én meg azt hittem ez egy halott projekt csupán. Jó ilyet hallani, hogy van még hal a vízben, ami esetleg okozhat meglepetést. Bár ez csak akkor lesz jó nekem és pár egyéb emberkének, ha nem lesz iszonyúan túlárazva, meg lehet majd venni és teljes értékű operációs rendszer lesz, amire akár forrásból is le tudom forgatni azt, ami nekem kell - legvégső esetben vagy csak úgy céllal, és nem szükségszerűen. Egyébként nehéz sorsa lesz, ha nem karolja fel egy nagy gyártó, ami mögé tesz egy versenyképes szolgáltatást és támogatást.
-
hito
nagyúr
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
LiMo készülékekkel már lehetett találkozni eddig is, pl. Samsung i8320. Elég jó kis OS (stabil, gyors, okos), csak sajnos a támogatás 0, azaz nulla volt, legalábbis itthon. A voda 360 szolgáltatás keretein belül lehetett egyes EU-s országokban alkalmazásokat elérni hozzá, de közel sem olyan választékban mint a többi platform esetében. Én már temettem a dolgot, érdeklődve várom a fejleményeket.
A maemo-val mi a gond? Nem ragadt az meg sehol. A készülékválaszték elég sovány (konkrétan 1db
), de a platform él és virul. Én is N900-at használok, nem tudok olyan alkalmazást mondani ami nem érhető el rá. Ráadásul a legheckelhetőbb rendszer és nemsokára itt a meamo6
-
Lotusomega
senior tag
No, erről még nem is hallottam, biztos jó lesz ez is, mint a maemo, csak nehogy megragadjon ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest