- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
Magyarországon nem forgalmazták. Mikor hozzámkerült, írtam róla egy cikket, utána figyelve a piacot felbukkant pár darab itthon. Kamerája elég meggyőző képeket tud csinálni!
daniel909:
Ha 20-30ért adnának egy ARM Cortex A8 procis, PowerVR 3D gyorsítós, 5 megapixeles kamerás, 16 gb tárhellyel rendelkező telefont, azthiszem elég gyorsan fogyna!
Most az i8320 tulajdonságait írtam le. Egyébként nem tudom van-e rá már működő android, de próbálkozások voltak. -
korpicschess
veterán
Az eddigi LiMo alapból nem volt rossz, mint egy sima telefon. Tudta a sebességet, meg a fő trendeket, csak hát alkalmazások nem voltak..
Szerintem egyáltalán nem gagyi hatású. Mondjuk lehet elfogult vagyok, hogy írtam a telefonról cikket(.. de nem hinném)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest