- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Abban igazad van. Mondjuk ahhoz nagy terek is kellenek, hogy ez érvényesülni tudjon. Szél iránya, erőssége, a lövedék típusa, tömege, röppálya görbéje, lélegzet visszafojtása meg a fene tudja még mi. Mindjárt értelmet nyernének az osztások a céltávcsövön. Az igazság valahol ott lehet amit mondasz: "a népnek" játszható játékok kellenek" .
-
Archer
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Amíg nem lehet teljesen rombolni a környezetet, szerintem olyan mindegy, hogy a benzines hordó mennyire reálisan esik a fejemre meg a villanyoszlop jobbra vagy balra dől, ha felrobbantom. Annyi fizika azért már van a legtöbb komolyabb játékban, hogy ne legyen valószerűtlen az egész ilyen téren. Ha meg egy Crysist megcsinálnának real-time rombolhatóra, nem lenne az a gép amin élvezhetően futna.
-
Archer
őstag
Nagyon beragadt az áruk, november eleje körül akartam olyan kártyát venni, aztán mégsem vettem de ahogy nézegetem, azóta semmit nem csökkent az áruk, van amelyik még drágább lett. 25-30 között már jó lenne.
Más: csomószor a Metroval példáloznak, hogy az olyanok miatt kell a tuti VGA. Annyira jó játék, hogy érdemes legyen egy fillért is költeni a gépre miatta? Tesztekből nekem nem úgy jött le...
-
Archer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest