- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Értelek téged teljes mértékben!!!
pl. egy i3-as proci szintén 2 mag de 4 threads...sokkalta jobban tuningolható alapfeszen és kevesebbet eszik. 32nm technológia + prociban van grafikus kártya is.
Igen gondolkoztam én is.
De leírom. Mivel nekem nem szükséges hogy gyorsabb legyen mivel én csak gynge progikat használok elég a E5200-as proci.
Persze ha konvertálnák vágnák filmeket és dolgoznák rajta egész nap én is váltanék sokkalta erősebbre.
Mindeki válthat arra amire akar. Ha van pénzed megengedheted magadnak.
Legtöbb felhasználó jáccik + internet. erre használja a gépet. ez kb. olyan 60-70%-a a PC usereknek. Lehet hogy több is.
Mondjuk ha váltanék 1156-osra és egy i3 540-es lenne benne a gépem a mostani 80W /óra helyett 60-65W / órát fogyasztana IDLE üzemben. Ugyebár gyorsabb proci és alacsonabb fogyasztás. -
KAMELOT
titán
Felesleges azoknak alaplapot és procit váltani.
Azokkal a konfigokkal 4-5 évig is meglesznek. Nem kell minden egyes új platform megjelenésekor váltani. Minek az???
Nekem még mindig LGA775 van E5200 procival amit 2 éve vettem. Közben már 2006-ban Quadok voltak. Én várok ilyen platformokkal. Gépem még mindig gari alatt van ami 3 évet jelent. Monitor + alaplap + proci + ramok. Ezeket a későbbiekben el tudom adni jó áron.
Majd ha már kevés lesz akkor váltok a legújabbra. SB vagy Romley-ra. Igaz az utóbbi drágább is lesz de nem sokkal mint egy LGA1366-os alaplap + proci.
Kíváncsi leszek a 4 csatornás DDR3-as ramokra -
KAMELOT
titán
Vannak egypáran akik programokra is használják a gépet.
haverom 12GB ramból 10GB USE
másik haverom 8GB ramból 6,5GB USE.TUdom ezek csak pár %-a a felhasználóknak ,de van rá igény. És ha már van rá technológia akkor mért ne csinálják meg.
Ahogyan írtad elvagyunk 4GB rammal. Ez a felhasználók 90%-a!! -
KAMELOT
titán
Bulldozer jó lesz! Ár / minőség alacsony lesz.
Sokan majd megveszik a bulldozereket mert olcsóak lesznek szerintem.
Egy 8magos extreme edition INTEL procival nem fogja egyik AMD sem felvenni a versenyt.
Magában a SB is nagyon erős. Alacsony fesz magas GHz.
Minden esetre érdekes ez a LGA2011-es foglalat.
A fanatikusok majd megveszik ezeket ,hogy minnél nagyobb 3DMARK eredményt érjenek el.
4magos procik is már egy mezei felhasználónak erősek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest