- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
AC2, Batman és az MW2
-
HaaS
addikt
Nekem a Batman nem nérvadó. Sokan megvették, de akik nem, azok is azt mondják, hogy vagy jó, vagy nem. Ha meg mást kérdezel meg, azok vagy nem tudják, vagy meg akarják venni, vagy már eladták, hiába volt jó, persze utólag sajnálják... de már késő.
Ami az MW2-t illeti, szerintem mégiscsak jó lehet, bár én nem játszottam vele, de láttam egy srácot, aki játszott vele, de a srácot csak később láttam, akkor már pont abbahagyta a játékot... szóval én igazából csak a srácot láttam, hiába a játék a jó... áh, na mindegy, szerinte különösen jó. Én adok a véleményre.
Szerintem is jó.
(nálunk ma a #11 egy komplett iroda morálját emelte az égbe)
-
beatkeksz
tag
Call of Duty: MW2
Ő lenne az!
-
BalaNce87
addikt
AC2 és Batman érdemelné meg, AC2-t majd kipróbálom ha kijön gépre is, de hallomásból sikerült kiküszöbölni a monotonítást, itt tettek valamit a játékkal és tanultak az 1 hibáiból. Batman meg hát nagyon jó, ez lenne az ami igazán megérdemelné, összeségébe mindent eltaláltak benne, egy új, ötletes játék. Left 4 dead 2 meg Cod6 nem új játék, egy kiegészítésnek azért nem kéne hogy év játéka legyen.
-
BemAnyó
senior tag
Igazából ez a spike.com ez nagyon ratyi nem lehet csak erre az 5 re szavazni, a games spot game of the year nál legalább rendes szavazás megy, ez a spike.com szeintem felejtős, nem is igazán érdekel hogy ebből mit hoznak ki hiszen ez így baromira nem kerek. Itt is lehet viszonylag tisztességesen szavazni, meg itt is, teljesség igénye nélkül, bár ez az egész csak a játékfejlesztőknek számít, a játékos úgysem fogja átírni a saját listáát csak azért mert valami felmérésen nem az jött ki
-
keIdor
titán
Számomra Assassin's Creed 2, ha autós, akkor meg Forza 3. De a Batman, MW2 is esélyes.
Left 4 Dead 2 is jó lett, de messze nem lehet GoTY.
Dragon Age, Borderlands az kimaradt, így nem tudok azokról dönteni, Uncharted 2 meg marad jövőre... -
Medvetalp
csendes tag
Dragon Age valóban megérdemelné az említést, jóféle játék. De az MW2 a nyerő nálam.
-
Antibazsi
aktív tag
Csak a PC-s játékokról tudok személyes tapasztalat alapján nyilatkozni és azok közül egyértelműen a Batman a befutó, bár nekem kifejezetten tetszett a MW2 single kampánya is. Uncharted 2 trailer és ingame videók alapján nem tetszik, AC-ból meg már az egy sem tetszett. Viszont ha ott lenne a Dragon Age akkor az még ütné a Batmant is.
(#11): komojan dúlyva
-
BemAnyó
senior tag
gagyi ez a lista, szerintem év játéka a Dragon Age, és a Borderlands -ot se hagynám ki,
-
athomi
veterán
Listába nem lehet kiírni?
Nálam idén egyértelműen a Batman: Arkham Asylum a befutó PC-n!
-
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Ha a COD6 helyért MW2-t írunk, akkor még jobban kijön mennyi eredeti ötlet van a listában.
-
breetai
aktív tag
Szerintem élesen el kéne különíteni ezeknél a dílyaknál, hogy most a pénzügyileg sikereseket, vagy az újító/inovatív ... játékokat dílyazzák!
Ha a piaci sikerek adják a GotY-t akkor MW2.
Ha az inováció ... a nérvadó akkor nem egyértelmü: Borderlands, ... Itt több játékos indúl. -
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #9 üzenetére
azért te is rendi vagy nah
Én láttam szerk előtt is
-
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Köszi!
De csak ennyi? Hát ez nagyon karcsú...
-
Unbaised-Ben
senior tag
Szerintem a BATMAN mindent vitt, egyszerűen rég találkoztam ilyen jó grafikával, irányítással, és történettel.
A COD: MW2 multija, hát hogy is mondjam egyik szemem sír a másik nevet...
IWNet nem rossz ötlet, de vannak elég nevetséges hibái, van benne ugye egy party mód nevezetű jelenség, a lényege annyi hogy több játékos csatlakozhat egymáshoz, így egy szerverre léphetnek be, de a rossz dolog benne az hogy egy csapatba is rakja őket, így ha egy klán jön föl a szerverre esélye sincs az ellenfélnek.
A Single-t viszont megint eltalálták.A L4D2 csak "túrbózták", semmi több, számomra egy picit komolytalanabb lett az első részhez képest.
-
Valaki leírná a listát? Nem tudom melóhelyen videózni...
-
Sirandrish
legenda
Szerintem egyértelmüen a CoD fog nyerni....
-
mephi666
nagyúr
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
ez elég ramaty
hol van pl egy borderlands? egyedi látványvilág+hangulat+addiktív is...
ezek lennének a legesélyesebbek és más játék nem is pályázik? ennyiből szerintem a batman a legesélyesebb, viszont szerintem készült azért több jó játék is idén, nem pedig csak folytatások -
TazLeacher
nagyúr
Hááát nem tudom. Valahogy a GoTY-től elvárná az ember, hogy valami forradlmi legyen benne. Ez sem az AC2, sem A MW2, sem a L4D2 nem igazán mondhatja el magáról. Ugyan az lényegében, mint az előző résszek, kicsit megtuningolva, 1-2 új pályával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest