- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nincs itt semmiféle kényszer. Erősen túlzóak a hasonlataid.
Mindenki olyan böngészőt rak fel amilyet akar. Ha a Win nem engedne másikat telepíteni, na az lenne a kényszer.@pipepapa: keresőről eddig sehol nem volt szó. Böngészőről beszélünk, az teljesen más téma, hogy hol mi az alapértelmezett kereső. Egyébként nekem se tetszene ha a Bing lenne az és csak hosszas kínlódás árán lehetne megváltoztatni.
-
Ati1979
veterán
Mint írtam én sem a multinacionális vállalatokat sajnálom.
Inkább a konkrét döntést próbáltam kritizálni.Igen megy az EU költségvetésébe. Az meg, hogy onnan hova, kinek mennyi megy az megint egy más dolog.
Nyilván megvan a helye.Remélem nem rám gondoltál mint funkcionális analfabétára.
-
PetX
aktív tag
Jójó, igazad van biztos azért is nem merték azt a nevet adni neki
Én is a matousec alapján használok CIS-tNézd. Ennyi erővel vissza mehetnénk az MS-DOS -ig és az az előtti időkbe és onnantól, kezdve minden szolgáltatást amit csak kapsz, chkdsk, attrib, append, scandisk, smartdisk, stb-stb. mindre volt alt. megoldás értsd külső program. A mostani helyzet ugyan az. Csak annyi változott, hogy elérhetővé vált a net, egy olyan kommunikációs csatorna, ahol bármit meg tudsz szerezni/vásárolni/kipróbálni.
Ha valaki addig sem jut el a mai világban, hogy felmerüljön benne valamilyen extra vagy alapvető igény egy használt programon belül amit nem kap meg, annak szerinted szüksége van egy ilyen választási lehetőségre?
Ha tudod miért akarsz váltani, akkor már azt is tudod mire, innentől kezdve el van döntve a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest