- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Mint írtam én sem a multinacionális vállalatokat sajnálom.
Inkább a konkrét döntést próbáltam kritizálni.Igen megy az EU költségvetésébe. Az meg, hogy onnan hova, kinek mennyi megy az megint egy más dolog.
Nyilván megvan a helye.Remélem nem rám gondoltál mint funkcionális analfabétára.
-
Ati1979
veterán
válasz
#06658560 #56 üzenetére
Nem, azokra szükség van ezt nem vitatom.
Amúgy nem szoktam a multikat védeni, de az a bírság úgy ahogy van hülyeség.
Oké lehet, hogy elbukta, de ezt nem tudhatod, (és egyikünk sem) hogy működik ez a cég belülről. Simán kompenzálják ha akarják.
Pl. olcsóbban vehet részvényeket. Csak nem kötik mindenki orrára.
Nem mondom, hogy ez kirakat-e vagy nem, de akár az is lehet...Ms és a többi cég célja a profitszerzés. Ha veszteségük van valahol, akkor azt máshonnan pótolják. Ez így működik.
-
Ati1979
veterán
Igen valóban túl fogja élni ezt a Ms-t. Kicsit drágább lesz az office meg win8 és behozzák a bevétel kiesést.
Végső soron ennek is a vásárlók fogják megfizetni az árát.Ezt mindig szándékosan elfelejti az EU meg a hasonlók amikor bírságolnak.
Szerintem is teljesen értelmetlen és logikátlan döntés amúgy.Ilyen erővel mondvacsinált okokból bárkit bármimennyivel meg lehetne bírságolni.
Ez amúgy nem fogja az Eu-t, kihúzni a sz*-ból szerintem. Pár embernek jó lesz belőle, nagy lesz a dözsölés meg a mulatás. És ennyi.
-
Ati1979
veterán
Erre jó az EU.
Más dolgokkal nem tudnak foglalkozni az értelmetlen sarcoláson kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest