Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Tudom, ez sajnos ilyen, mégis engem annyira bosszant, amikor egy dolgot valami féligazsággal akarnak "eladni" és ugyebár ezzel ugrasztják össze az embereket. Mert ugyebár annak is igaza van, aki azt mondja, hogy elbukott, hiszen LEHET rá megoldás és annak is igaza van, aki azt mondja, hogy nem bukott el, hiszen van akinél nincs rá megoldás. Az ilyen címek kitalálójának egy büdös nagy sallert kellene kiosztani

-
Out
addikt
Köszönöm, hogy nem személyeskedtél és köszönöm, hogy elmagyarázod nekem azt, amit nem is kérdeztem. Ha nem lett volna érthető amit már két hozzászólásomban is leírtam, akkor megismétlem újra. A cikknek a CÍME félrevezető, mert azt sugallja, hogy nem kell félnie annak, aki linuxot használ. Pedig le van írva a cikkben, hogy amennyiben többször fut le a vírus scriptje, akkor sajnos nincs mit tenni és a megoldás sem működik.
-
Out
addikt
Ez a cím így akkor is megtévesztő, mert azt sugallja, hogy a linuxos zsarolóprogramtól nem kell félni.
A Windows-os zsarolóprogramok is elbuktak ezek szerint (igaz nem tervezői hiba miatt), mert akinek szerencséje van, annak volt mentése a fájlokról. Igen, kicsit ferdítettem, de a lényeg a SZERENCSE szón van. Nevetséges. -
Out
addikt
Elbukott? Próbáld ezt beadni azoknak, akiknél a Bitdefender megoldása nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest