- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Faceless- #8 üzenetére
Meg tudom erősíteni,ma néztem voda árlistát benne van hamarosan plecsnivel és RED előfizuval a G2 mini 24*3000+20000 az ára....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Lomha 8V
addikt
Jól belehúztak, megérdemlik.
-
jooker82
nagyúr
Ez engem is becsapott először
Egyébként ez nyilván nem lesz igy minden egyes %-nél,de igy is szép. A G2 is ilyen.Apropó,amikor lapozgat a képernyőmentések között és ott van a 69%-os kijelzőhasználat,ott mennyi időt ment addig a gép? 171-et meg 2-t látok ott.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
18 percig használja a tesztelő és meg se nyikkan az aksi.100 %-on marad..[link] durva
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
kelly416
veterán
Ejnye, ejnye. Mire készül az LG? "15 millió eladott okoskészüléket értékesíthet." Újra eladja a régi készülékeket? Vagy hogy kell ezt értelmezni?
-
törölt tag
"a dél-koreai gyártó az idei év második negyedévében nagyjából 15 millió eladott okoskészüléket értékesíthet"
Mivan? Használtakat árulnak? Vagy ugyanazt eladják több embernek (mint az indonézek a hotelszobákat)?
-
-Faceless-
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #23 üzenetére
Az egy magra eső teljesítménye jobb az s4 mininek, ez a négymagos csak összesített teljesítményben közelíti meg. Így azt szokás mondani, hogy az az erősebb amelyik kevesebb maggal éri el ugyanazt a teljesítményt. Ez jót tesz a kevesebb magra optimalizált programok esetén.
Más kérdés, hogy a samsung UI ezt apszolut de nem használja ki, sőtt még ront rajta. Én példaképp inkább a htc one minit hoztam volna.
Csak egy 10-esel drágább a vodánál, és magasabb felbontású kijelzővel gyorsabb. A htc optimalizálására pedig panasz nem lehet. (ez is 4.4-el fut már)#jooker82 Nem ugyan az a proci, ez Cortex-a7-es Krait 200 magokkal van szerelve, és abból 4 darab 1.2 Ghz-en. Az s4 mini Cortex-a9-es Krait 300 magokkal van szerelve, és abból 2 1.7 Ghz-en.
Az s4 mini gyorsabb, csak pár több magra optimalizált játéknál erősebb a négymagos (pl. Death Trigger 2, vagy Vice City)[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Ugyanazt a procit feljebb húzták,ez tudjuk,hogy semmit nem jelent..és az LG 4 magos,a samsung 2 magjával szemben,bár ez sem számit sokat szerintem.A 1,5 gb ram jó dolog,de nem látom létjogosultságát ezen kijelzőfelbontásnál.Inkább annál többet ér a 1900 vs. 2440 aksi. Ha tovább birja az aksink az sose gond..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Paul119
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #19 üzenetére
zene sem volt annyira jó/minőségi és még lehetne sorolni
de ízlések és pofonok
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
Nyekergő nem illeszkedő hátlap, mikor megfogtam a telefont éreztem hogy nincs úgy össze rakva mint az előtte lévő s3( hú most ezért mit fogok kapni
) jó tudom nem egy kategória
az utolsó lgm amit szerettem az a P990 volt
GPS problémák akadtak de az annyira nem vágott a földhöz[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz
-Faceless- #8 üzenetére
Jó lenne tegraval de mint írták a hírben hozzánk a 4 magos snapi 400al jön, max GSM boltban lesz tegras ahogy GSM boltban is kapni octas note 3at
-
szentvik
tag
Egy F6-ra valszeg benevezek én is pár héten belül
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
KukliN
csendes tag
Én úgyis gondolkodom L9 II-ben
-
jooker82
nagyúr
Közbe megtaláltam a lakossági árlistában is, 55-ért indul a Go csomagban,40-ért pedig a Go+ csomagban,a kártyás árat nem szabad nézni,az a vodánál mindig felejtős.
Benne van az L70 is,ami 15-ért és 0 ft-ért elvihető ez is jó kis teló...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Faceless- #8 üzenetére
köszi már látom
Ha az L9II árához viszonyitjuk,akkor kb 50-érrt lehet megvenni a legolcsóbb előfizetéssel és ez jó ár..79 flottában,az s4 mini és a HTC one mini meg 106....
Úgyh van különbség...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-Faceless-
őstag
1- A voda hivatalos oldalán föl van véve a flotta árlistába
2- Ismerős is van, igenPontos érkezést nem tudok mondani 1-2 hét, talán több ha csúszik valami, ami mindig szokott...
A demo modellek csak most jönnek.De ennél többet nem tudok, azt sem tudom, hogy melyik verzió lesz nálunk kapható. Elvileg a szolgáltatói igényektől függ melyik kerül itt forgalomba, és igen csak úgy tűnik, hogy a s400-as modell lesz, de nagyon örülnék, ha a tegrás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
Hajrá hajrá Lg, bár az L9ben csalódtam anno de ettől függetlenül bizalmam töretlen
-
halkow
őstag
sokat fejlődött az lg mostanság és nagyon korrekt ajánlataik vannak pl: f6
így tovább hajrá ELGÉ[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Lavar
aktív tag
Szimpatikus gyártó számomra, szurkolok/örülök sikerüknek.
Bár a G2 mini nekem is csalódás.
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Faceless- #3 üzenetére
Honnan az infó? vodánál dolgozol? és kb mikortól lehet megvásárolni?
Ricardo: elvileg május....
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-Faceless-
őstag
Vodánál alap flottában 80-ról indul a g2 mini. Ez azt jelenti, hogy a kártyás ár valahol 80-85 körül mozog, és az alap előfizetéses ár valahol 50-60 környékén.
Szerintem ennyiért egy árva szava nem lehet az embernek, én is valószínű benevezek rá.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szép lesz ha tényleg ennyit el fognak tudni adni.
-
Ricardo
titán
G3 mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A analitikusok szerint a dél-koreai gyártó az idei év második negyedévében nagyjából 15 millió eladott okoskészüléket értékesíthet.
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest