- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az összes Motorola, HTC tudja. Most hirtelen nem tudok többet, mert nem olvastam annyira utána, de amennyire tudom az LG és Samsung kivette a rendszerből ezt a lehetőséget. A Huawei is ezek szerint. Ezért nem szeretek olyan telefont venni, ahol túlságosan belenyúltak a rendszerbe
A Huawei is kiherél midnent, aztán beleteszi a saját megoldását ugyanarra a funkcióra, ami semmivel nem lesz kompatibilis rendesen.
-
törölt tag
Ezért kell bele kártyafoglalat, és akkor te is boldog vagy, meg én is. Most is 16GB-os modellt használok, mert mellé be tudtam tenni a 128-as kártyát, ennyi. A 6.0 óta ráadásul marha jól meg lett csinálva a kártyák kezelése, egybe lehet csatolni a belső tárhellyel, így a telefonban egyben látszik, de be lehet állítani, hogy melyik mappád melyik fizikai tárhelyen legyen. Gyorsabb belső memória > alkalmazások, játékok, lassabb külső memória > zenék, képek, stb.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #6 üzenetére
Lehet, de akkor is fájó pont, főleg ha nem érhető el normálisan nagy tárhellyel. Legalább 64, de inkább 128 kell már manapság, csak ugye ez újabb pont, ahol pénzt húzhatnak le a vásárlókról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss információk szerint a HTC állítólagos két idei referenciamobilja közül az egyik biztosan a Qualcomm megoldását fogja használni.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest