Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Királyos, jöhetnek, bár nálam sztem már a 10 lesz a befutó, mert Nexus 5-ön megutáltam az on screen navbar-t.
-
metal01
őstag
Jöhetne már... Ha ez/ezek is olyan horror árúak lesznek mint az 5X és a 6P volt az elején akkor esélyes alternatíva lesz a OP3 a jelenlegi N5 helyett (amit most használok).
Szerk.: De reméljük, hogy jó áron, jó Nexusok érkeznek idén
-
Matada2.3
veterán
válasz
szabi__memo #46 üzenetére
Azért még nem veszem készpénznek, de ha belegondolok, igazad lesz..
-
atike
nagyúr
Kíváncsian várom, hogy mi lesz és milyen...
-
Matada2.3
veterán
Jó évnek nézünk elébe, egy HTC Nexus
Csak ne legyen olyan drága mint anno a Nx6 volt. Remélem a google tudja ezt valamennyire szabályozni.
-
hallerlaller
addikt
válasz
tomboy0013 #35 üzenetére
Nekem is sok a 32gb, leszoktam a zene tárolásról mert amint letöltök valamit és mindig meg tudom hallgatni, abban a pillanatban meg is unom.
-
törölt tag
Az összes Motorola, HTC tudja. Most hirtelen nem tudok többet, mert nem olvastam annyira utána, de amennyire tudom az LG és Samsung kivette a rendszerből ezt a lehetőséget. A Huawei is ezek szerint. Ezért nem szeretek olyan telefont venni, ahol túlságosan belenyúltak a rendszerbe
A Huawei is kiherél midnent, aztán beleteszi a saját megoldását ugyanarra a funkcióra, ami semmivel nem lesz kompatibilis rendesen.
-
icp1970
senior tag
Várjuk szeretettel.
-
waslaw
tag
De örülnék egy Nexus 1s-nek. Egy hasonlo kialakitású akár gyengébb telefon google tamogatással az összes jelenlegi problémámat megoldaná a tepsi telefonokkal.
-
törölt tag
Ezért kell bele kártyafoglalat, és akkor te is boldog vagy, meg én is. Most is 16GB-os modellt használok, mert mellé be tudtam tenni a 128-as kártyát, ennyi. A 6.0 óta ráadásul marha jól meg lett csinálva a kártyák kezelése, egybe lehet csatolni a belső tárhellyel, így a telefonban egyben látszik, de be lehet állítani, hogy melyik mappád melyik fizikai tárhelyen legyen. Gyorsabb belső memória > alkalmazások, játékok, lassabb külső memória > zenék, képek, stb.
-
Sonex79
aktív tag
Amúgy ezért hittem (idézet mobilaréna tesztből): "...valamint az USB Type-C csatlakozó. Az újfajta interfész reverzibilis, vagyis mindkét oldalával bedugható a kábel, gyorsabb adatátvitelt és töltést tesz lehetővé". Megnyugodtam, hogy ilyen megbízható információkat írnak a tesztben..
-
BoB
veterán
"Legalább 64, de inkább 128 kell már manapság"
Ezt így nem lehet kijelenteni. Ez csak rólad szól. Most vettem egy 5X-et 16GB tárhellyel. Ki tudtam volna fizetni a 32-eset is, de minek amikor nem használom? Nem hallgatok zenét. Alkalmazásokat használok és netezek. Én sem mondom hogy a 32 és felette felesleges csak azért mert nekem az.
-
Fejvadi
nagyúr
Erről jó lenne majd egy teszt.
-
ge.k.ko
tag
A Nexus 9 után én az aranyhalamat sem bíznám a HTC-re - ha lenne -, mert még annak a menedzselése is meghaladná a HTC kompetenciáját. Teljes Nexus sorozat megvan, ebből a 9-es egy tragédia.
HTC-nél valami nagyon el van kefélve, vagy csak átok ül rajtuk. Én minden esetre a management helyében kirugnám magam:-(Remélem más is csinál referencia modellt, nem csak a HTC, vagy ha nem, hát összekapják magukat.
-
Szólok, az egyik legmegbízhatóbb eladóról van szó, nála csak eredeti van
Azért linkelem, mert tudom.
Ismerem a pendrive-okat, a hamisakat is, Na ezek nem azok.
@pomorski: Neked is ugyanezt tudom írni. Ezek eredetiek, és valós kapacitásúak, gyártótól.
Nézzetek be a külföldi rendeléses topicba, kiemelt ajánlat, ha memkari vagy pendrive kell.
Gyári, eredeti cuccok, Transcend weboldalon ellenőrizhető a warranty
Jó nézelődést
szerk.: Nem vettem szemrehányásnak, csak jó tanács, mert vannak jó termékek, rendesen.
-
Csepy
őstag
ott sem számít semmit, ha nincs a telefonban és a töltőben is a megfelelő technológia. Ami itt Nexus RapidCharge, olyasmi alapjaiban, mint a qualcomm quickcharge 1-2-3.
Az USB type-c tulajdonképpen ezeknél a telóknál (amíg a belsőt nem változtatják meg) egy csili-vili megfordítható micro-USB port.
-
pomorski
őstag
Ilyen pendrive-al már találkoztam én is. Egy pendrive-dílertől vettem. A probléma után mondta, hogy ez megesik, így kicserélte egy másikra (más márkájúra) és az véletlenül tényleg akkora kapacitású volt, mint amilyet szerettem volna. (A gyerek mondta, hogy Kínából megvett többszáz darabot, amit kiárul.)
-
DraXoN
addikt
Vigyáz az olcsó kínai pendriveval ebay-en (és más ilyen boltokban). Sokszor kamu (belekarnak egy pár gigás csippet amit "trükkel" nagyobbnak tűnőnek álcáznak, és működik is x méretig, majd onnantól mindent "eldob" a semmibe és lemásolni nem tudod az x GB tartalom feletti részt), és/vagy nagyon rövid életű a termék
-
moleculez
veterán
-
Dawkins
tag
válasz
Just_Reboot #6 üzenetére
"A micro SD bővíthetőséget nem a spórolás miatt hagyják ki a termékeikből."
Persze hogy nem, hanem hogy lehúzhassanak egy jó bőrt arról aki nagy tárhelyet akar
-
válasz
Just_Reboot #15 üzenetére
Könnyű úgy mondani, hogy tenni se tudsz a telefonodba
-
kcsa
veterán
válasz
Just_Reboot #15 üzenetére
Mi ez az utálat? Elszerette az egyik a barátnőd? Vagy a küszöbre vizelt?
-
törölt tag
-
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Durván nem vinnék 20GB-ot telefonon
akkor inkább veszek egy 32GB-os pendrive-ot fillérekért...
Ekkora adatmennyiséget amúgy se hiszem ,hogy telefonon kéne feldolgozni.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nexus, HTC, S821... Jól hangzik
Nálam esélyes lesz, kérdés, hogy idén is Nexushoz képest magas ára lesz-e.
-
pomorski
őstag
Teccik, jöhet(ne).
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #6 üzenetére
Lehet, de akkor is fájó pont, főleg ha nem érhető el normálisan nagy tárhellyel. Legalább 64, de inkább 128 kell már manapság, csak ugye ez újabb pont, ahol pénzt húzhatnak le a vásárlókról.
-
M3aN
senior tag
válasz
Just_Reboot #6 üzenetére
Miután 1 hónap alatt 2 SD-kártyám ment tönkre (32Gb Samsung és 32Gb Kingston), azóta direkt nem teszek kártyát a telefonba, inkább megveszem a nagyobb tárhellyel rendelkezőt, szóval engem meg pont hidegen is hagy ez
-
embe
nagyúr
Egy korábbi MA-s hír meg arról szólt, hogy az egyik Nexus telót a Huawei fogja gyártani.
-
leslien
nagyúr
akkor ez is szóba jöhet majd .... jaj,de messze van a szeptember illetve október mert csak akkor lesz elérhető mint minden évben..
-
Nexus One, ejh de szerettem azt a készüléket, a legjobb telefonom volt szerintem. / adott kor lehetőségeit nézve
Alkothatnának valami maradandót végre
-
BenHans
addikt
Jöhet!
Ha a HTC 10 nem lesz a szolgáltatómnál, akkor kénytelen leszek lemondani a kedvezményről és függetlenül megvenni, szóval így akár ezek is képbe kerülhetnek.Szeptemberig még talán tudok várni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Friss információk szerint a HTC állítólagos két idei referenciamobilja közül az egyik biztosan a Qualcomm megoldását fogja használni.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest