- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
"... Az összegyűjtött értékeket titkosítva tárolja az eszközön a rendszer, nem kerülnek felhőbe ..."
Csodálkozom!
És erősen gondolkodom, mi lehet a business ebben a google-nak?
Azt értem, hogy lesz egy egységes felület, amire könnyű csatlakozni, és hogy Play-hez van kötve a használata, így van némi vendor lock.
De közép távon vajon mit akar? Nem szokásuk megkönnyíteni az általuk gyűjtött adatok elérését mások számára.Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
Wlac
Ármester
Ennek nagyon örülök. Pont a napokban próbáltam körbejárni, hogy mi lenne a legegyszerűbb megoldás arra, hogy a Xiaomi aktivitásmérő adatait lássa a Samsung Health. Aztán végül hagytam a fenébe, mert nem ért annyit az egész, hogy bajlódjak vele.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
kakuk.tamas
addikt
-
Wlac
Ármester
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
Ja, az egészség rész az, amit irigylek az iOS-től, ott sokkal jobban megoldották.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
dolon75
senior tag
Az emberek nagy részének fogalma nincs, nem is lesz arról, hogy a háttérben mi történik, nem is akarják tudni.
Így én nem gondolom, hogy ez nagy hívószó lenne önmagában.Olyasmi jár a fejemben, hogy ennyire érzékeny adatokat nem mernek talán a felhőjükben tárolni és elemezni, mert támadnák őket emiatt.
Volt hír pár éve, hogy a Google rárepül az emberek egészségi adataira, talán ezt pozícionálták át egy jobban védhető irányra.Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
abes77
csendes tag
Egy idő után ezek az adatok eladhatóak lesznek.
Addig is készülni kell rá, nagy piac.
Ki merre sportol? Mit? Mikor? Mivel? Ehhez nem kellenek pontos adatok. -
slice14
veterán
Oké hogy nem kerül felhőbe, de akkor mi értelme? Mert ha FR-t vagy új telefonba költözöl, akkor az eddigi adatokat honnan állítja vissza? Mert ugye ennek az lenne a lényege, hogy visszamenőleg is látja a különböző helyről összeszedett adatokat. Vagy a felhőre azért nincs szükség, mert az adott health app felhőjébe kerülnek az adatok? Ha így van, akkor meg csak annyi a lényeg, hogy az adatok mozgatását oldják meg a különböző appok között.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
Amúgy én jelenleg a Google Fit app-ba szinkronizálom a Zeep alkalmazás adatait (Amazfit GTR2e & Mi Scale 2) Viszont a véroxigén adatokat nem szinkronizálja, bár az óra csak manuális meréssel tudja. Valszeg az auto adatokat szeret szinkronizálni a Google Fit appal.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
dolon75
senior tag
Hát ja.
Még nem tolja a google felhőjébe...
Vagy lesz egy opció, hogy mehet mégis, ha mindent elemezhet a google, és akkor lesz backup, restore, minden.
(Csak biztosításom nem, mert a googli eladja a biztosítónak jó pénzért, ők meg nem kötnek semmit velünk, mert látják, hogy nem érné meg... De lehet, hogy csak bal lábbal keltem ma reggel...)Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest