Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
[link] innen letöltöttem a digi egy korábbi ászf-ét és abból vágtam ki egy screenshotot:
ilyenekről van szó, amikor azt mondom, hogy szemétdomb az egész.szerk: most megnéztem. az aktuális ászf-ben is ez van betű szerint.
-
bambano
titán
az a bajom, hogy ha becsúszik egy hibás jogszabály, azt az ember elfogadja, mert a másik is ember, dolgozik.
de amikor sorozatban jönnek az ágazati jogszabályok, és mind szar, akkor egyrészt az ember keresni kezdi a jelzőket, mielőtt kimondja, másrészt csak arra tud gondolni, hogy ezeknek elmentek otthonról. -
bambano
titán
no, nem lesz cikk az eu legújabb görénységéről? [link]
-
bambano
titán
fusson, ki merre lát.
az eu-ban megint jogszabályt akar alkotni egy elszabadult idióta, aki életében nem látott még szolgáltatót...hogy valamennyire megfeleljek a fórumszabályzatnak, ezért nem azt kérdezem meg, amit szeretnék, hanem annyit, hogy nem akartok elmenni szabadságra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged