Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
SunMount3r #60 üzenetére
Vam pendrive es sd lejátszos bt cucc. A telo bealdozást meg nem ertem. Nem kell tűzbe dobni.
-
Krill77
őstag
A bose sl mini csak egy bizonyos hangeron szol jol. Bar ott is sok a mély. Az ára horribilis. Eleve halk. 2x3 watt? Kb ugy kell felfogni mint egy iphonet. Egy charge 2/3 sokkal jobb üzlet /hang. De a jam heavy metal mellett is elvérzik. Ami 20 e ft. (YouTube : clavinetjunkie jam heavy metal)
ugyan ilyen kalap szar a nagy bose sl is. ( a hasonló aru cuccokhoz képest.) szinten a fenti teszternel nezheto a jbl xtremmel parbajozik.Hallottam személyesen is. Egy barátom vett, mert o is elhitte, h ami bose, az valami különleges. Mar akkor hallottam, h sok a mély es, h 60e Ft-ért halk.
sefan67: 42 e Ft-ért flip 3? Huh jol lehuztak.
Orcsi 130 euro egy mono cuccert? Nem is hordozható.
Sáfránnyal van kitömve..?
Ugye nem gondolod komolyan a 10e Ft-os xiaomi hasonlatot? Hasonlitsd kerlek a Dockin D Fine hoz. Ami hordozható. Sztereó.schawo: az s3 rol beszélek.
Peter13: azert az árért pedig car. Nagyot szól? Ez komoly? Akkor te meg nem hallottal egy jbl charge 3 at - olcsóbban. Es ez csak egy példa. Van 100 masik.
-
Krill77
őstag
Bose sl mini.. Tulárazott es tulértékelt junk . S3? Draga aktív mono hangfal Bluetooth chippel, akku nélkül.
Két best deal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest