- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A telo bealdozást meg nem ertem-> El tudom képzelni, hogy bizonyos körülmények között és ideig működik a dolog. De elég ha csak kisétálsz vele a hatókörből vagy hívnak rajta és páff. Ráadásul a teló töltöttségére is figyelni kell ilyenkor. Macerás. Nem azt mondom, hogy nem kell rá a BT, csak e mellé már simán belerakhatnák min. az USB-s lejátszást, pláne azokon az árakon amikért itt olvastam, hogy vesztegetik őket. Ez a funkció alap kellene, hogy legyen. IMO
(#63) Runner_fxr : Általában. Lehet te is meglepődnél, hogy szól. Anno a kategória legajánlottabb típusa volt. Azt persze nem vitatom, hogy azok a JBL-ek éstaböbbik jobbak hangban, de nem annyival amennyit az árukban mutatnak...
-
SunMount3r
nagyúr
Én csak kapkodom a fejem, ahogy repkednek itt az 50 meg 60K-s árak, ennyit speciel egy ilyen konstrukcióért én is nagyon soknak tartok, Közben meg: [link]->Anyukámnak kellett a konyhába. 14K-ból megvolt és tudja az USB-s lejátszást is (cserébe a BT-t meg nem
, de így kinek is kell az
), "ahhoz képes", hogy mekkora, elég korrekt hangja van. Mondjuk a baráti bulikra már nem biztos, hogy be lehetne vállalni, de a többi ilyen BT-s cuccal meg az a baj, hogy valakinek mindenképpen "be kell áldoznia" hozzá a telóját, sokkal praktikusabb lenne a Pendrive-os, SD-s lejátszás...
-
Yany
addikt
Drága a Bose, aláírom, de, hogy junk lenne, az igen furán hangzik. Meghallgattam már pár ilyen kompakt hangszórót és több is tetszett (mégtöb pedig nagyon gáz volt), de a SoundLinktől lehidaltam! Na, a cikkben jó lett volna olvasni 1-2 konkrét típust, amihez képest elégedett vele a kedves szerző, vagy amihez képest nem annyira, mert így eléggé a levegőben lóg az egész. Egyébként meg jó kis írás...
Találtam közben egy egész jó kis összehasonlítást, amiben a nagytesó szerepel: @Hyp-R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest