- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
Így van, sajnos.
De nem engem, én régi módi vagyok és ragaszkodom a saját magam által épített nagy hangfalas, rendes mélynomós 5.1 Hifi rendszerhez, amit jelenleg JBL hangfalakkal és Yamaha erősítővel oldok meg.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Blindmouse #34 üzenetére
Az akkus változat töltési ideje 128 óra...
-
henrik1
tag
válasz
Blindmouse #34 üzenetére
bizonyára tréfálsz te velem!
#27: ugye az csak vicc, h a wattok alapján mondod meg, h melyik hangszóró hogyan szól? : )
-
-szabi-
addikt
válasz
Blindmouse #34 üzenetére
Ha már ennyit elkölt valaki BT hangszóróra akkor további pénzért már ez is megvan:
Retró kinézet és márka, de amit tud: Aiwa EXOS-9 - previewüdv
szabi -
henrik1
tag
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
jaja, én például régen sokszor vittem a nagy háromutas hangfalaimat Yamaha erősítővel piknikezésre, vagy csak amikor a haverokkal leugrottunk a dunapartra.
-
Orcsi
aktív tag
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
Azért nem mindenkit
DE hozzáteszem azért ezek az apró céleszközök azért nem olyan rosszak ... nem mindig van idő arra hogy akkor jó leülök felteszek egy lemezt és utána megfordítom ... csak kell valami kis "zörej" amit telóról is tudok küldeni ...
Lehetőség szerint azért itt is törekedni kell a szép hangzásra, és mivel nagy a merítés azért egy kis utánjárással (meg nem kevés pénzzel) azért lehet találni gyöngyszemeket ...
Ja és azért OK hogy régen minden jobb volt de azért ott is voltak szarok bőven .... SŐT ... ami igazán jó volt az meg aranyárban volt JA és nem itthon, ahol Orion/Videoton/Beag triumvirátusból kellett elkaristolni ... ami közöt volt ez is az is ...
-
Yany
addikt
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
Azért a hangtechnika is fejlődik. A SoundLink-ben ha jól tudom, valami trükköt is alkalmaznak, hogy ez a szép mély kijöjjön ezekből a kis prünty hangszórókból, de egyébként van igazság abban, amit mondasz. Mondom ezt egy pár HiVOX tuningos CAV DP880 tulajdonosaként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Vicces képek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest