- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
"A multik vezetésében sokszor 50-60+-os emberek ücsörögnek, akik sokszor igencsak nehezen alkalmazkodnak a változó időkhöz, követelményekhez."
Ez így, erre a szituációra nem igaz. Erre már írtam választ "dörzsöltnek kell lenniük és tudniuk kell (szerintem tudják is), hogy vannak, lehetnek személyes érdekek is egyes javaslatok mögött és ezért független szakértőket is megkérdezhet adott esetben, amikor egy-egy fontos döntést meghoz." A dörzsöltség pedig a korral együtt növekszik.
-
Kékes525
félisten
Biztos, hogy ilyen is van, de szerintem nem általános.
(#15) anulu
Lehet, de ha így is van, szerintem ez hamarosan változni fog, mert a számítástechnika nélkül egyik multi sem tud meglenni. Ezért szükségszerű, hogy a vezetőknek érteniük kell hozzá azon a szinten, hogy észrevegyék azt, ha az egyik számítástechnikusuk kamuzik ilyen fontos döntéseknél. Másrészt dörzsöltnek kell lenniük és tudniuk kell (szerintem tudják is), hogy vannak, lehetnek személyes érdekek is egyes javaslatok mögött és ezért független szakértőket is megkérdezhet adott esetben, amikor egy-egy fontos döntést meghoz.
-
Kékes525
félisten
"kérdés, hogy kinek a hasznát."
Ha ezt nem tudnák, akkor hogyan lettek multik? Hogyan tudnak nagy vállalatot vezetni? Hogyan tettek szert hatalmas vagyonra? A kivételek nem számítanak, mert azok mindig vannak és lesznek is.
(#10) anulu
Te is úgy gondolod, mint bambano, hogy nagyon buta, hiszékeny, könnyen becsapható emberek vezetik a multikat. Ez jó, mert ez önmagában paradoxon (a multi és a buta vezetők). Lásd fentebb. Sok mindent lehet egy multi vezető gárdájáról mondani, de azt legkevésbé, hogy buták és hiszékenyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged