- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Oppo Reno5 Z – fiatal még az idő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így nem is hasonlít Asus-ra.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Juhaszatti
addikt
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
Azért a Zenfone 3-ig megvolt a többé kevésbé egységes "csiszolt", csillogó előlapú design ami alapján könnyen felismerhető volt hogy az egy Asus. Az hogy szép volt-e vagy sem szubjektív, de egyedi. Aztán a Zenfone 4-nél teljesen identitást vesztettek.
-
dutrás
őstag
Minden gyártó felült erre. Kár.
P50 pro/P40 Lite
-
tibcsi0407
félisten
válasz Juhaszatti #4 üzenetére
Én nem látok olyat, ami brand-re utalna. Még mindig a helyüket keresik, mikor honnan merítenek ötleteket.
Saját nem nagyon van.utdetailing.hu
-
batai15
félisten
Kb ilyen lesz az op5t.
-
Hegasus
senior tag
kár, hogy a padfone szériát dobták, ezek a zenfoneok nem jönnek be, az utolsó asusok voltak egyben amik tetszettek, a padfone 2 és az infinity, és a 2 évekig ki is szolgált, és kárba se ment leváltásával, mert most meg van egy tabletem új teló mellé
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Graphics
Jómunkásember
Ejh, de kár ezért a SoC-ért, a forma meg minden nagyon is tetszett, sőt az aksi is.
Miért nem tudták legalább egy Snap 450-essel megkínálni...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
dajkapeter
senior tag
Az egy dolog, hogy az előlap egy kijelsző és semmi design... De hogy semmi egyediség, se oldalról, se hátulról??? Az o+5 nekem ezért bukó... Az S8 széria legaláb hátulról nem hasonlít semmire se, ahogy a Mate 10 pro se, meg a G6 se. De a többi gyártó beszürkült. Pláne a jack vesztésbe, meg az infra vesztésbe...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dajkapeter #12 üzenetére
Mint eddig is, a kijelző fogja behatárolni a designt.
Itt már nincs sok varia...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Szabcsizz
őstag
válasz dajkapeter #12 üzenetére
Ez volt az egyik indok,amiért Moto Z-t választottam. Na az tényleg nem hasonlít semmire.
-
tamass.szabo
tag
Ez így nem túl meggyőző, pedig volt már néhány Asus mobil a múltban, ami bejött.
-
roli543
őstag
Legalább az akksi egész jó benne.
Én anno mindennél jobban vágytam egy Padfone minire. Az nekem nagyon nagyon tetszett!!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
halmosi00
csendes tag
Érdekes, habár sose fogja azt a kategóriát képviselni ami az él mezőnybe kellene.
-
this is life
Ármester
Hat nem tudom mennyire jo ez a teljes elolapot betakaro kijelzo , a telefonomon csak 10mm koruli az also kava es mar igy is kuzdelem kenyel esen hasznalni egy kezzel .
Amugy miert 18/9-nek nevezik a 2/1-et ? Ilyen elven a 16/9 is inkabb 32/18 ,4/3 az 8/6...stb .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
*Mukeey*
addikt
válasz tibcsi0407 #6 üzenetére
A legrosszabb márkának tartom telefonban az Asus-t(a bluboo,dogee meg hasonlókon kívül).Egy olyan készülékük nem volt,ami kellett volna😒
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Mint egy meg nyújtott MI A1.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Juhaszatti
addikt
válasz this is life #19 üzenetére
A 16:9 miatt lett ez 18:9 és nem 2:1.
Mert így könnyebb a 16:9-hez viszonyítani. -
RetepNyaraB
veterán
Ára?
Asus ceruzája viccesen vastagul fog mostanság.
Dizájn harmadlagos, egy tepsiből nem lehet csodát varázsolni. Tudás sokkal érdekesebb. A szoftver lenne igazán csiszolható minden gyártónál."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
tomboy0013
veterán
válasz Juhaszatti #22 üzenetére
Valakiknél rendszeresen beakad ez a téma, holott szerintem eléggé egyértelmű(nek kellene lennie) miért 18:9... Pontosan azért amiért te is írod.
[ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
válasz RetepNyaraB #23 üzenetére
Videók alapján az új szoftver elég baba,kérdés hogy milyen a használhatósága.
-
Mr.Silkó
veterán
Nem igazán értik ezek a "kisebb" gyártók a 18:9-es képarány előretörésének az okát. Ekkora kávával tök mindegy, milyen a képarány.
-
liksoft
nagyúr
válasz tomboy0013 #24 üzenetére
Vagy mert a 9 érték miatt a HD automatikusan beugrik a vásárlónak, és így el lehet adni. 2:1 arány esetén "gagyi, rossz felbontás" az "alapérzés". Bár az is igaz, ehhez bizonyos bitszám alatti gondolkodásra is szükség van.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
válasz tibcsi0407 #28 üzenetére
Az arány mióta szélesség? Az a pixelek számától és méretétől függ szerintem, nem az arányszámtól.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
tibcsi0407
félisten
Te miről beszélsz? A magasság:szélesség arányt mutatja meg az arányszám, de ha úgy tetszik nyugodtan számolhatsz pixelekkel is.
De segítek, hogy megértsd FHD+ (18:9, vagy 2:1, ha úgy tetszik) (2,160 x 1,080 pixel). Figyelj, most jön a trükk! Kemény lesz!
2160:1080=2:1
Wow! Micsoda felfedezést tettünk itt a kis beszélgetésben..[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
liksoft
nagyúr
válasz tibcsi0407 #30 üzenetére
Ya. Mivel nekem legelőször baromságnak tűnt a 18:9 a 2:1 helyett, elkezdtem gondolkodni, és a hozzászólásokat olvasni. Az írásaim ebbe a környezetbe értendőek. Ismerem a matekot is. Sajnos nekem az arány és a szélesség mást jelent. Az arány két érték összehasonlítását azok megnevezése nélkül, a szélesség meg mm-ben kifejezhető értéket. Lehet, én tudom rosszul.
Részemről befejeztem, további szép napot mindenkinek!Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
-
Azért az alsó kávára még rá lehetne nyomorítani egy márkajelzést...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- XPEnology
- Bestbuy játékok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.