- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Azért az alsó kávára még rá lehetne nyomorítani egy márkajelzést...
-
liksoft
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #30 üzenetére
Ya. Mivel nekem legelőször baromságnak tűnt a 18:9 a 2:1 helyett, elkezdtem gondolkodni, és a hozzászólásokat olvasni. Az írásaim ebbe a környezetbe értendőek. Ismerem a matekot is. Sajnos nekem az arány és a szélesség mást jelent. Az arány két érték összehasonlítását azok megnevezése nélkül, a szélesség meg mm-ben kifejezhető értéket. Lehet, én tudom rosszul.
Részemről befejeztem, további szép napot mindenkinek! -
tibcsi0407
félisten
Te miről beszélsz? A magasság:szélesség arányt mutatja meg az arányszám, de ha úgy tetszik nyugodtan számolhatsz pixelekkel is.
De segítek, hogy megértsd FHD+ (18:9, vagy 2:1, ha úgy tetszik) (2,160 x 1,080 pixel). Figyelj, most jön a trükk! Kemény lesz!
2160:1080=2:1
Wow! Micsoda felfedezést tettünk itt a kis beszélgetésben.. -
liksoft
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #28 üzenetére
Az arány mióta szélesség? Az a pixelek számától és méretétől függ szerintem, nem az arányszámtól.
-
liksoft
nagyúr
válasz
tomboy0013 #24 üzenetére
Vagy mert a 9 érték miatt a HD automatikusan beugrik a vásárlónak, és így el lehet adni. 2:1 arány esetén "gagyi, rossz felbontás" az "alapérzés". Bár az is igaz, ehhez bizonyos bitszám alatti gondolkodásra is szükség van.
-
Mr.Silkó
veterán
Nem igazán értik ezek a "kisebb" gyártók a 18:9-es képarány előretörésének az okát. Ekkora kávával tök mindegy, milyen a képarány.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
RetepNyaraB #23 üzenetére
Videók alapján az új szoftver elég baba,kérdés hogy milyen a használhatósága.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Valakiknél rendszeresen beakad ez a téma, holott szerintem eléggé egyértelmű(nek kellene lennie) miért 18:9... Pontosan azért amiért te is írod.
-
RetepNyaraB
veterán
Ára?
Asus ceruzája viccesen vastagul fog mostanság.
Dizájn harmadlagos, egy tepsiből nem lehet csodát varázsolni. Tudás sokkal érdekesebb. A szoftver lenne igazán csiszolható minden gyártónál. -
Juhaszatti
addikt
válasz
this is life #19 üzenetére
A 16:9 miatt lett ez 18:9 és nem 2:1.
Mert így könnyebb a 16:9-hez viszonyítani. -
Mint egy meg nyújtott MI A1.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
A legrosszabb márkának tartom telefonban az Asus-t(a bluboo,dogee meg hasonlókon kívül).Egy olyan készülékük nem volt,ami kellett volna😒
-
-
halmosi00
csendes tag
Érdekes, habár sose fogja azt a kategóriát képviselni ami az él mezőnybe kellene.
-
roli543
őstag
Legalább az akksi egész jó benne.
Én anno mindennél jobban vágytam egy Padfone minire. Az nekem nagyon nagyon tetszett!!
-
tamass.szabo
tag
Ez így nem túl meggyőző, pedig volt már néhány Asus mobil a múltban, ami bejött.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
dajkapeter #12 üzenetére
Ez volt az egyik indok,amiért Moto Z-t választottam. Na az tényleg nem hasonlít semmire.
-
válasz
dajkapeter #12 üzenetére
Mint eddig is, a kijelző fogja behatárolni a designt.
Itt már nincs sok varia...
-
dajkapeter
senior tag
Az egy dolog, hogy az előlap egy kijelsző és semmi design... De hogy semmi egyediség, se oldalról, se hátulról??? Az o+5 nekem ezért bukó... Az S8 széria legaláb hátulról nem hasonlít semmire se, ahogy a Mate 10 pro se, meg a G6 se. De a többi gyártó beszürkült.
Pláne a jack vesztésbe, meg az infra vesztésbe...
-
Ejh, de kár ezért a SoC-ért, a forma meg minden nagyon is tetszett, sőt az aksi is.
Miért nem tudták legalább egy Snap 450-essel megkínálni...
-
Hegasus
senior tag
kár, hogy a padfone szériát dobták, ezek a zenfoneok nem jönnek be, az utolsó asusok voltak egyben amik tetszettek, a padfone 2 és az infinity, és a 2 évekig ki is szolgált, és kárba se ment leváltásával, mert most meg van egy tabletem új teló mellé
-
batai15
félisten
Kb ilyen lesz az op5t.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
Én nem látok olyat, ami brand-re utalna. Még mindig a helyüket keresik, mikor honnan merítenek ötleteket.
Saját nem nagyon van. -
dutrás
őstag
Minden gyártó felült erre. Kár.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Azért a Zenfone 3-ig megvolt a többé kevésbé egységes "csiszolt", csillogó előlapú design ami alapján könnyen felismerhető volt hogy az egy Asus. Az hogy szép volt-e vagy sem szubjektív, de egyedi. Aztán a Zenfone 4-nél teljesen identitást vesztettek.
-
pusszycat
nagyúr
Így nem is hasonlít Asus-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Pegasus 4S Kínában mutatkozott be, középkategóriás felszereltséggel és dupla hátlapi kamerával.
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest