- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
7770 az 1.5 éves? ejha, erről nem tudtam...
Én az alaplapot 2008-ban vettem, meg a videokártyát is. Procit kicsit később cseréltem, de az alaplap miatt semmilyen új energiatakarékossági cucc nem megy rajta.
SB az olyan 2011 felé lett normálisan kapható, szóval jó lesz az a 3 év.Úgyhogy még mindig teljesen értelmetlen a hasonlításod.
-
pakriksz
őstag
én szoktam videot tömöríteni (egyébként egy 95w tdps- athlon II x4.el, régi alaplapban ami még nem tud magonkénti fesz és órajelvezéslést, egy régebbi 95w tdps nemjó idle fogyasztású videokártyával, 4 giga rammal, és 2 7200-as vinyóval, és az egész idleben 70w-al megelégszik, maxon 160w-al), de valahogy annyi nem jön össze hogy 24/7-ben menjen a film tömörítés...
A "kutatásokat" már ha azt kutatják amit mondanak, nem sokan nyomják be, mert azért annyira sok fölösleges pénzük nincs hogy a villanyszámlát és a csúcson gyötört gép gyakoribb cseréjét fizessék. -
pakriksz
őstag
tuningolt bulldozert hasonlítasz nem tuningolt prcoihoz?
Jó hogy nem hasonlítasz össze fogyasztásban egy kisautót egy nyerges vontatóval
Nem azért veszi meg a gépet hogy idleben menjen, hanem azért amikor nem abban megy, legyen póver és ő legyen a faszagyerek, és mert azt hallotta hogy az jó. (mit gondolsz miért veszik a 4 magos procikat mikor az is ritka mint a fehér holló ha 2 magot ki tud használni egy játék?) Mert tudod akármilyen hácégémer az ember, nem lehet 24/7 -ben játszani, mert árt az egészségnek (halált okoz mint ahogy a wowos kínaiak már bizonyították).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest