- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Hát ezen ismételten nem lepődtem meg.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
robertel
senior tag
Akkor a symbiannak 2015 után game over?
Mert egyik nap jött egy hír, hogy okosítani akarják meg miegymás.
De van egy érzésem titkon meego lesz a symbian útódja, illetve wp mellett azt fogják nyomni nokiánál ha már ennyit fejlesztgették. N9 sikere esetén wp ide vagy oda lesz több meego-s telefon is.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
rudymester
senior tag
Azért nagyon durva abba belegondolni, hogy kb 4-5 éve jött az Apple, mondhatni nulla telekomos tapasztalattal és így kinőtte magát. Mindezt 4 telefonnal! Sokan szidják divatból/meggyőződésből, de valamit mégis nagyon jól csinálhatnak. Kizárólag a megrögzött rajongókra építve nem lehet ilyen eladásokat produkálni szerintem.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Tibi86
aktív tag
válasz rudymester #3 üzenetére
Én sem vagyok egy Apple-fan, de azért ez a szám nem gyenge.
-
knyitogato
őstag
A Nokia 9000 nem 1990-es, 1996-os.
A Nokia csak 16,7 millió okostelefont dobott piacra? Vagy annyit adott el?
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a többi platform (Blackberry,Windows Phone,Android) készülékeiből mennyi fogyott ugyanezen idő alatt. Mert e nélkül ez csak egy újabb halál felesleges fél infromációkat tartalmazó cikk.
-
MuzikJunkie
aktív tag
3-4 éve még itt a Mobilarénán nem is nevezték okostelefonnak az iPhone-t... Aztán most meg.
Ha pedig a számokat nézzük, akkor az biztos, hogy az Android lesz az elsőszámú OS, mert az érhető el az olcsó kategóriában.[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
joey04
titán
válasz MuzikJunkie #8 üzenetére
3-4 éve még itt a Mobilarénán nem is nevezték okostelefonnak az iPhone-t
Talán azért, mert nem is volt az.
ezt érdemes elolvasni.[ Szerkesztve ]
-
-
DeathAdder
veterán
Kíváncsi lennék ennek a számnak hány százalékát fedi le csak amerika
-
telya
aktív tag
nem lesz, hanem mar regota az.
-
GALARDO
addikt
Ha pedig a számokat nézzük, akkor az biztos, hogy az Android lesz az elsőszámú OS, mert az érhető el az olcsó kategóriában.
Igen mivel már minden sz* az van.Inkább az optimalizációra törekednének. Ugyanis az egyenlő a nullával. Amíg egy 30-40 rugós készüléknél még nem olyan nagy gáz, de egy 100-150 rugós telefonnál már az. Most készülök venni egy droidos telefont, és már előre félek, de másodtelefonnak jó lesz.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
telya
aktív tag
sokadszorra hallom ezt az optimalizacio dumat, annak ellenere, hogy teljes suletlenseg.
az ios is akadozik meg iphone 4-en is idonkent, pedig teljesen zart a rendszer es toredeket nem tudja egy android-nak. az sgs pl alig-alig akad be annak ellenere, hogy >120 progi fel van teve amibol tobb valos multitaskingot hasznalva hatterfolyamatokat is futtat. es tizedannyira nem akadozik a telo, mint anno az iphone 3g-m akadozott a nagy semmitol. a rendszer tudasat is figyelembeveve nekem siman ugy tunik h az ios szarabbul optimalizalt, mint az android. -
GALARDO
addikt
sokadszorra hallom ezt az optimalizacio dumat, annak ellenere, hogy teljes suletlenseg.[
Szeretnéd hogy sületlenség legyen. Járt már a kezem között pár droidos teló, és egyik se a jó optimalizációjáról volt híres.
az ios is akadozik meg iphone 4-en is idonkent, pedig teljesen zart a rendszer es toredeket nem tudja egy android-nak.
Volt már a kezedbe i4? Míg egy (ha már felhoztad) SGS 2x befagyott fél óra alatt, addig az i4 fél év alatt egyszer sem.(Ismerős telefonját nyomogattam én sose vennék ilyen telefont. ) A másik feléről csak annyit hogy, előbb nézz utána miket írsz, mielőtt marhaságokat irkálsz.
az ios szarabbul optimalizalt, mint az android.
A nap vicce, legalább is remélem csak annak szántad, mert ez akkor sületlenség, (igen jól olvasod sületlenség) hogy az nem igaz.
Én itt befejezném , nem akarok újabb figyelmeztetést begyűjteni, se kitiltást. Magaddal lejátszhatod megengedem. Amúgy meg ha folytatnám akkor ez is egy android vs iOS topicba csapna át, amit már nagyon unnék. (
u.i:Számítottam rá hogy ráharapsz a csalira, igazi fan vagy.)[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
ez a komment igy egeszeben annyira szanalmas, hogy semmilyen formaban nem is reagalok ra.
az egyik feleben egy fel oras - valoszinuleg elbaszott szoftveru telefonnal valo - tapasztalat alapjan vonsz le vegsokig elmeno tanulsagokat (ez egyebkent valoszinuleg eleg jol magyarazza azt a szellemi sotetseget, amit rendszeresen mutatsz amikor az android szoba kerul), a masik feleben pedig nem is probalsz meg ertelmesen vitatkozni, csak eszetlen, esz nelkuli szardobalasbol all. a hozzaszolasodat be lehetne aranyba kereteztetni es kirakni a "hogyan trollkodjunk" buszkesegfalara. ide viszont keves lesz, es ne is szamits ra, hogy reszt veszek abban a szardobalasban, amit most is kezdemenyeztel. -
telya
aktív tag
es nyilvanvalo de azert leirom akkor mar, hogy ami pedig megkoronazza az egeszet az az, hogy a hozzaszolasomnak a fo mondanivalojara nem hogy nem tudsz semmi ertelmeset reagalni, de amit helyette mondasz, abbol nyilvanvalova valik, hogy el sem jutott az agyadig vagy direkt ugy csinalsz mintha fel sem fogtad volna. innentol kezdve pedig igazabol nincs is mirol beszelni.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Azt kifelejtettem hogy gyári állapotú a telefon, nehogy már babrálni keljen hogy jól működjön nevetséges. Még annyit hozzátennék hogy én hozzád se szóltam megint te kötöttél belém, de ez nem az óvoda hogy ezen vitatkozunk.
[ Szerkesztve ]
-
robertel
senior tag
Azért árban messze van a kettő egymástól
A Move tényleg tökéletes másodtelefonnak ennyiért, mondjuk ha nem használtam volna akkro az lg gt540re is ezt modntam volna„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
p87
senior tag
A Samsung 19,4 millió okostelefon eladást produkált, szóval nem sokkal nyert az Apple.
Amúgy valamit jól csinált az Apple mert elhitette egyes emberekkel, hogy valamiféle kiváltság ipone tulajdonosnak lenni, a nőknek nagyobb mellük lesz tőle a féfiaknak meg nagyobb péniszük... Ezért veszik annyian, és leszarják, hogy ár-érték arányban a béka segge alatt vannak.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz DeathAdder #24 üzenetére
Akkor nekem különleges telefonom van. Nézd meg a szifon topicot nem sűrűn látok olyan hszt hogy kifagy, meg hasonlók.
23: Biztos azért vesz mindenki iPhone-t mert ott van a hátulján az alma..........Én nem tartozom közéjük, és szerintem még vannak így egy páran.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Én gondoltam, hogy elérik ezt, bár úgy tippeltem elöször táblagépekkel futnak be.
-
=Mentor=
őstag
Én csak örülök a Symbian cirkusznak, mert már ott tartunk, hogy 60 rongyért dobják utánam 1 év garival, fóliásan, karcmentesen a szinte zsírúj független Nokia N8-t.
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Apple terhoditasa az en teoriamat igazolja,marpedig,h.evrol evre tobb a konzumidiota, divatmajom.Kovezettek meg,de nekem ez a meglatasom.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
FET-MEN
veterán
Nem gondoltam volna hogy ennyi elkel. tudom hogy nagyon népszerű, de én az ára miatt nem gondoltam volna.valószínűleg nem Magyarország vásárolt ennyit...
Iphone 7
-
JoeMiller
tag
Pontosan 4 éves az iPhone 2g és 2 éve, a 3 Gs és az iOS 3.0 megjelenésével lett használható okostelefon a 3G.
Én azóta használom, igaz előtte már fél évet hordtam magammal egy 3G-t az N82 mellett, miután rászántam magam a teljeskörű használatra...
Az Android-os telefonok ma már valóban remek készülékek, de minek cserélném le a gyári független iPhone 4-emet, a majd 300 Apple Store-s programommal?!?!?
Ráadásul az SGS2 4.3"-os kijelzőjével már a "viselhetetlen" méretü telefon kategóriája. (farmer első zseb...)
Az egyetlen Androidos telefon aminek láttán birtoklási vágy ébredt bennem a Defy!
3,7" és kisebb mint az iPhone4 és ráadásul vízállo!Szóval badarság vitázni melyik a jobb, hisz a generációváltások és a hardvervariációk, valamint az egyedi tapasztalatok ugyis eldöntik a pénztárcával karöltve melyiket válasszuk.
A legjobb, ha siekrül egy 3Gs-t és egy SGS-t (használtan már mindkettő "megfizethető") egyszerre beszerezni és párhuzamosan használni... -
Kaves
csendes tag
válasz JoeMiller #30 üzenetére
Öreg vagy man azert nem váltasz :-) Jo neked iphonenem kell neked mas :-)
Sgs2 nem viselhetetlen ki rakja a farka melle a telot wazze :-) aki nem akar gyereket :-)Vegyen mindenki iphonet en örülök hogy valtottam nagyon bejött hogy sok mindent megváltoztathatok nem ugy mint iosben szinte semmit.
Deh kinek mi tettszik.
S2, htc sensation feladta a lecket mert igenjo telok lettek![ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Én például szeretem az alma termékeit, bár nekem soha nem volt, és azt hiszen nem is lesz, de a környezetemben van. Az iphone 4 már tud egy időben több programot is futtatni? mert én pl 3gst emiatt alapból nem vennék. mondjuk skype fut, akkor mást már nem is csinálhatok, ez azért elég necces dolog. de azt hiszem a 4 már képes rá. így van?
-
GALARDO
addikt
válasz pingwin011 #35 üzenetére
Igen tud.
-
ThePlayer
tag
Ezt nem is tudtam!
Csak azt tudnám hogy miért pont a Symbiant hozza fel versenytársnak mikor nem is az a vezető ellenfél??Illetve a nokedli ellégé meg van csúszva ráadásul nem is egy kategória!
vettem két peremet kétszázezerér'
-
tommjee
senior tag
4.xx rendszertől már mind tud amelyikre ráteszed iphone 3G , 3GS , 4G , ipod touch 2G 3G 4G
-
telya
aktív tag
nem tud ilyet semmilyen ios-es eszkoz. bar az ios4-et multitasking szoval reklamoztak, valoban nem tud multitaskingot es szo sincs programok valos parhuzamos futtatasarol. amit ok multitaskingnak hivnak az kb annyit jelent h egy program benne tud maradni a memoriaban befagyasztva amikor kilepsz belole, de nem fut tovabb a hatterben, csupan nehany (3-4) elore meghatarozott szolgaltatast (pl background audio, voip) hasznalhat, igy lehetove teve pl olyan dolgokat h a hatterben halgathass tovabb radiot vagy beszelhess tovabb skype-on. az, hogy egy progi tenylegesen fusson a hatterben, jelenleg ios-en egy megoldhatatlan feladat, de a rendszer tobbi korlatozasahoz kepest ez meg nem is szamit nagynak, es a tipikus vasarlokozonsege eszre sem veszi
-
Bár megmagyarázni nem tudod, hogy ez a multitasking megoldás konkrétan miben is korlátoz téged De kíváncsi lennék. A multitasking azon sok dolog egyike, amit a haterek megérteni nem akarnak/tudnak, de belemagyarázzák érzelmeiket nyugodt szívvel
pingwin011: A 3GS is különösebb fennakadás nélkül futtatja a háttérben a Skype-ot. És ez nem csak arra vonatkozik, hogy beszélni tudsz, ha a háttérbe küldöd, teljes értékűen fut! És ehhez nem kell iPhone4, viszont a sima iPhone 3G már nem elég.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
telya
aktív tag
abban, hogy nem tudok programokat parhuzamosan futtatni, ami az okostelefonok, illetve barmilyen komolyan oprendszerek egyik legalapvetobb tulajdonsaga evtizedek ota. peldaul egy filekezeloben (ios igazabol mar itt elverzik de ettol most tekintsunk el) elinditasz egy hosszu kitomoritest, de kozben a progress bar nezegetese helyett mondjuk inkabb kepeket nezegetnel vagy elinditanal egy videot amig dolgozik. vagy csak mondjuk annyit akarnek h a hatterben tudjon futni egy torrentkliens, es mar bajban lennek. rengeteg hasonlo helyzetet fel lehetne sorolni raadasul barmikor johet ezer uj szolgaltatas, program, amiknek nagyon jol johetne a hatterben futtatasra, es amire az ios teljesen inkompetens. aki tenyleg ugy erzi, hogy nem korlatozza sem ez, sem az ios tobbi korlatoltsaga, annak valoszinuleg nincs is semmi szuksege okostelefonra ugy egyaltalan.
-
"elinditasz egy hosszu kitomoritest, de kozben a progress bar nezegetese helyett mondjuk inkabb kepeket nezegetnel vagy elinditanal egy videot amig dolgozik."
Ezt például tudja az iOS. És igen, jailbreak nélkül is, annyi az egész, hogy long running background operationként kell elindítania a műveletet a fejlesztőnek (ott van a doksiban, hogy kell), ingyen és bérmentve.
"csak mondjuk annyit akarnek h a hatterben tudjon futni egy torrentkliens, es mar bajban lennek."
Itt a torrentkliens miatt lennél bajban (App Store policy...), nem a háttérben letöltés miatt.
"rengeteg hasonlo helyzetet fel lehetne sorolni raadasul"
Ehhez képest egyet sikerült mondanod, és azt se a multitaskinggal van a baj.
Try again please.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
Huh. még jó hogy kiszálltam az ilyen Aplle s bulikból. amúgy lassan megtetszenek az alma termékei is. az IOS 5 sok jót igér.
#Mert az olcsó szifon az milyen lesz. úgyhallom nem lesz olyan erős hardverileg nem?
Olyan lesz mint egy tuoch csak lehet vele telefonálni meg +kamera[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
telya
aktív tag
ket olyan peldat mondtam, amit pl en, az en os-emen el tudnek kepzelni. az, hogy az apple fantasztikus politikaja miatt mar odaig eljutni sem lehet, az csak a hab a tortan, a lenyeg, hogy ha engednek, akkor sem tudna megcsinalni a rendszer.
igy is tulsagosan belerangattatok a reszletekbe, nem fogom tovabb magyarazni, hogy miert van szukseg multitaskingra egy os-en, mert rohejes az egesz dolog. en csak kijavitottam egy kerdesre adott tobb tenyszeruen kijelentett hibas valaszt, mert zavart a tudatlansag, es hogy masokat felrevezetnek.anno azt is magyarazni kellett a hiveknek, hogy miert lenne szukseg copypastara, mms-re, elso kamerara, vakura, jo minosegu kamerara, videorogzitesre, stb.. csak mert elhittek, hogyha az o istenuk nem rakta bele a rendszerbe, akkor tenyleg nincs ezekre szukseguk. de aztan amikor elhoztak nekik ezeket vegul, komolyan ugy tapsoltak hozza, mintha ok szartak volna ki a spanyol viaszt, mikozben az osszes dolog evtizedek ota alapveto mindenhol. ehhez tenyleg kar is barmi mast hozzafuzni,semmi ertelme ilyesmikrol ilyen emberekkel vitatkozni, mert nyilvanvaloan nem vezet sehova.
-
FET-MEN
veterán
azér szerintem vigyázz az almásokkkal. apple témában ugy le lettem ugatva mint állat. én tanultam belőle. droidosok gyengék vagyunk.
Aztán azt mondták ilyen br om vok eg amolyan. meg nem tok.semit. csak osztom a hlyeséget.
# az Applre re hivatalosan mennyi a free program??[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
Azt azért figyeled, hogy megint csak maszlagolsz? Mondom hogy az elsőt meg lehet csinálni teljes mértékben, a második meg nem az a probléma, mint amit mell döngetve kampányolsz.
Állítod, hogy nincs rendes multitasking, én meg mondom hogy fogalmad sincs miről beszélsz, és szerinted mindjárt értelmetlen vita Hát ilyen formában szerintem is.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
akkor rossz peldat mondtam. de teljesen irrevelans, amikor megszamlalhatatlanul sok valos esetet lehetne mondani ahol rendes multitasking kellene, ha valaki nagyon akarna, tobb ezret fel tudna sorolni, szamomra kelloen unszimpatikus az egesz ios ahhoz, hogy az ilyen dolgokba komolyabban beleassam magamat amikor tudom hogy soha nem lesz kozom sem hozza sem fejlesztoi, sem felhasznaloi szinten. de igy is nagysagrendekkel tobb fogalmam van a dolgokrol, mint az apple juzerek 99%-a, akik azt sem tudjak, hogy mi az a multitasking, de azert magabiztosan kijelentik, hogy tud olyat a telefonjuk, mikozben nem. kar ezt tovabb ragozni.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
egy tobbszor, tenyszeruen kijelentett orbitalis butasagot kijavitani jottem elsosorban ide, ami ha nem lett volna nyilvanvalo alapbol, el is mondtam kulon, vilagosan. de az, hogy a hazugsagok meg f@szsagok kevesbe zavarnak, mint a szeretett cegedet kevesbe jo szinben feltunteto nehany - amugy megkerdojelezhetetlen - kijelentes, jol megmagyarazza, hogy miert az o partjukon allsz te is. es szerintem itt jutottunk el a vitanak egy olyan pontjahoz, aminek mar tenyleg semmi ertelme nincs, remelem ezt te is belatod.
ezek: hulyeseget es valotlansagokat eddig 90%-ban pont te es a vallasi kozosseged tagjai irtak, de ez egy cseppet se zavarjon.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
-
FET-MEN
veterán
Lehet hogy nem ide való a kérdés, de sokan vagytok akik értenek az apple termékekhez. vásárlás elött állok, és találtam egy msi laptopot, amin mac op rendszer van.az lenne a kérdésem hogy ez magyar nyelvvel rendelkezik vagy angol?
Köszi Üdv.[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
zoltanz
nagyúr
Hogy elterjed majd ha minden elérhető lesz HTML5 -el, bár úgy tudom az Adobe Flash-t könnyebb készíteni.
-
válasz ThePlayer #59 üzenetére
Ez egyébként csak előítélet, a hákentosh rendszer is lehet tökéletes; attól függően hogy milyen közel áll a hardver az Apple-félékhez. Például a desktopom (amíg volt rajta OSX) iMacnek hitte magát, és gyakorlatilag az is volt, nyögések nélkül
-
ThePlayer
tag
Ne akarom leszólni anno én is kisérleteztem hackhintosh-al csak amikor más lett a nézetem az ominózus cég iránt inkább maradtam a jóöreg májkémnél.Egyébként meg azért irtam mert ez olyan mintha egy golfra bmw felnit raksz.Jó-jó, fa...án megy meg pöpecül néz ki de attól még nem bmw.Mondjuk attól is falnak tudok menni amikor csóré mutogatja a spicáját ios témával hogy nézd milyen tutti rendszerem van!
vettem két peremet kétszázezerér'
-
Smile13
csendes tag
Mondjuk ez biztos volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs