- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeMiller
tag
Pontosan 4 éves az iPhone 2g és 2 éve, a 3 Gs és az iOS 3.0 megjelenésével lett használható okostelefon a 3G.
Én azóta használom, igaz előtte már fél évet hordtam magammal egy 3G-t az N82 mellett, miután rászántam magam a teljeskörű használatra...
Az Android-os telefonok ma már valóban remek készülékek, de minek cserélném le a gyári független iPhone 4-emet, a majd 300 Apple Store-s programommal?!?!?
Ráadásul az SGS2 4.3"-os kijelzőjével már a "viselhetetlen" méretü telefon kategóriája. (farmer első zseb...)
Az egyetlen Androidos telefon aminek láttán birtoklási vágy ébredt bennem a Defy!
3,7" és kisebb mint az iPhone4 és ráadásul vízállo!Szóval badarság vitázni melyik a jobb, hisz a generációváltások és a hardvervariációk, valamint az egyedi tapasztalatok ugyis eldöntik a pénztárcával karöltve melyiket válasszuk.
A legjobb, ha siekrül egy 3Gs-t és egy SGS-t (használtan már mindkettő "megfizethető") egyszerre beszerezni és párhuzamosan használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest