- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Put2
tag
Tudom, h sz@rnak a fejünkre, meg azt, h magyarország 1 kis "pont" nekik.. Azt is mondhatnánk, örüljünk annak, h magyarországból ez is megvan! De szerintem ez csak kényszerből van! Mivel az egész földet le kellett fényképezni, különben nem lehetne google föld, ha hiányoznának darabok belőle... Ezért lenne jó 1 alternatíva, hátha az jobban odafigyelne a "pontok" részletére
Mivel a konkurenciának mindig is többet kell nyujtani, h versenyképes legyen... De nem tudom, h van-e más aki műholdas térképet készít..
-
Put2
tag
Én örülök, h ez a sz@r google map-ot lecserélik, mert már kezd idegesíteni, h 10 éve hiányos térképek vannak magyarország szerte... Nem ártana már ujrafényképezni 1-es területeket.. Van ahol a felbontás még olyan gyalázatos, h ha ráközelit az ember, akkor csak 1 nagy összemosodott képet lát! Pl Székesfehérvár.... A másik dolog, h az utak L vannak csúszva...a müholdas képekhez képest Ez kb 6 éve van így.. Emléxem, h 1ik naprol a másikra csúsztak L az utak, mert pont utvonalat tereztem, és pár nap mulva újra próbáltam és már L volt csúszva.. Nem igaz, h ezt nem tudják kijavítani, szerintem sokan jelezték már..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest