- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
A duma listákra írtam linket, és ott segítséget kértem nem azt hogy vegyék meg, mert aki írt annak küldtem kódot ;) Egyébként GravityGolf a neve.
Természetesen szétküldtem a promo kódokat a nagyobb tesztelős oldalakra is.
Na mindegy, nem rólam van most szó, de azért a 35.000 app közül nehéz már kitűnni.
-
Meta
tag
Akkor egy másik szemszögből is kommentálom a hírt:
Nem az a baj hogy az apple-nak nem éri meg üzemeltetni, mert nekik ez nagyon jó, mint ahogy le volt írva, közösséget építettek. Viszont a fejlesztők hiába csinálnak egy nagyon jó programot, alig fogják őket megtalálni.Pl az én programom 28-án jelent meg, és összesen 20-an töltötték le eddig csak. Magyarországról egyetlen egy letöltőm nem volt, pedig több oldalon is feltűnt róla teszt, leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest