Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Stauffenberg #25 üzenetére
Persze, nagyjából tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. És inkább viszek külön fényképezőt ha fényképezni akarok, mint egy 'mindentegybe' cuccot.
Jó neked, hogy ennyit bír a tableted, enyémet elcseszték (1016dcc), készenlétben ha csak 2%-ot merül óránként már kiváló eredmény. Nem bír ki két napot (48 órát) sem. Viszont 8-10 órányit lehet böngészésre használni, és egyébként sokat bír. De amiért ezt írtam, az előző telefonom egy Spica volt, használattal egy nap, de ha repülőmódba tettem és leraktam a szekrényre, 26 nap után volt 10% alatt.
Egyébként meg a személyes véleményem az, hogy hülyeség, hogy minden szir-sz@r futhat a memóriában korlátozás nélkül "mert úgyse fogyaszt" - de, fogyaszt. De nem is ezt akartam írni.
Szóval, szvsz nem lenne jó az android fényképezőnek. Használható lenne, persze, de maga a rendszer úgy van megírva, hogy minden sz@rért a netre megy. Geotagging, stream, "felhő", képmanipulálás - úgy lezabálja az aksit mint a huzat. Ott a Galaxy Camera vagy mi a neve: ha jól tévedek (nem néztem most utána) 4-6 óra és csontra merül. (Ha tévedtem úgyis ki leszek javítva
)
-
Formaster
addikt
válasz
Stauffenberg #5 üzenetére
"annak idején, a konkurenciaharc indulásakor"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged