- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Neovenator #52 üzenetére
WHQL se garancia sok mindenre, szoval szamomra kb irrelevans, hogy van-e, inkabb az OEMeknek szamit az.
Ez is WHQL volt, aztan mit ertS3 era meg mas teszta, ott a driverek eleve sz*rok voltak, WHQL se segitett volna rajtuk
, jomagam is heggesztettem ossze drivereket a gyartoi .12 es a .14-esekbol es jo kis eredeti diamond keretekbol, uristen, de megmaradt ez bennem
-
Cathulhu
addikt
Jah ertem, csak azert mert a 8.1 tavaly osszel jott ki, ezert tavaly nyarig keszult osszes alkatreszt dobjuk ki? Vagy mi is a logikad?
Igen, a rendes driver a gyarto dolga, de a kerdes amire valaszoltam, hogy mutassunk egy olyan hardvert is, ami 8.0-n jol ment, 8.1-en nem, merthogy elvileg pont egyformak, vagy megsem. Azt hiszem ezt a kovetelmenyt meg teljesiti, nem?#31: igen, lehet igy is kezelni, de en csak egy kerdest tettem fel, mi az ami nincs a 8-ban ami miatt mar fel sem telepul ra a driver. Amugy 8.1-en vagyok, mint mondottam, szoval nem kell lesajnalni, csak megjegyeztem, hogy a helyzet korant sem olyan rozsas mint egyesek hiszik.
-
Cathulhu
addikt
Régen nem is tudtuk mi az a WHQL, feltette mindenki a legújabb drivert és boldog volt, aztán néha kijött az elavult WHQL hónapokkal később, mégse érdekelt senkit. Most meg itt megy a sírás. Csak tudnám mivel ad többet számára az a minősítés, ami miatt köcsög AMD. Aztán az ilyenek terjesztik, hogy szarfos meg senki ne vegyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest