- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
A 17R2 egy remek kis gép, viszont érdemes tájékozódni, még mielőtt vásárolsz, a fenti két topikban segítünk.
Az új M15-el kapcsolatban: Majd a notebookcheck teszt elmeséli mit is tud, hőmérsékletek terén én a magam részéről CPU throttlingot biztosan várok és a GPU sem fog fázni.
-
citkar
addikt
Szerintem mielőtt vásárolsz valamit tájékozódnod kellene.
Olyan érzésem van mintha egy lakókocsit hasonlítgatnál egy családi házhoz és azt véleményezed a lakókocsi hulladék, mert nincs benne 6 szobaA 60Hz sokaknak elég, nem csak a te igényeid próbálják kielégíteni, vannak akiknek a játék nem szűkül le FPS-ekre, vannak kaik taktikai/stratégiai játékokkal játszanak és akkor még nem is említettem akik netalán valamilyen munka miatt igénylik a teljesítményt és semmi hasznát sem veszik egy 120Hz-es kijelzőnek...de egy jobb színvilágúnak igen. Nem értem mi azzal a baj, ha van választék, vehetsz 120Hz-es kijelzővel is AW-t, ha arra van igényed.
-
citkar
addikt
A laptop VGA kártyák sosem voltak teljesen ugyanolyanok, mint az asztaliak. Utána lehet nézni mi a különbség a gyakorlatban is. Teljesen más környezetbe kerül a két kártya és az elvárások sem ugyanazok. Annyi, hogy régebben (nem is sokkal korábbi szériáknál) még nagyobb volt a különbség a mobil és az asztali variánsok között.
Azért a gamer laptopok igencsak jó teljesítményre képesek, nem kell szégyenkezniük, csak ne az asztaliakhoz hasonlítsák őket minden tekintetben, egyszerűen más célt szolgálnak.Nem muszáj 60Hz-es monitort választani egy Alienware laptophoz, van választék, csak nem szabad spúroskodni. Igen, a gamer laptopok drágák és igen, így is kompromisszumokat kell kötni.
Korábban IPS kijelzőt használtam, az valszeg 60 hz-es volt, én szerettem, de van 120Hz-es TN panel is AW-khoz (némelyikben Sharp IGZO is volt). De pl a jelenelgi gépemben meg OLED van. Az ember, ha nézelődik megtalálhatja az igényeinek megfelelőt (mert mindenki számára megfelelő tökéletes kijelző még nincs). -
Raymond
titán
"Utasításkészlet is meg van nyirbálva nem csak a számoló egységek .."
Marmint egy asztali 1070 es egy mobil 1070 kozott? Mert az badarsag, az utasitaskeszlet ugyanaz. Raadasul a szamoloegyszegek nemhogy meg lennenek nyirbalva, meg tobb is van a mobil verzioban. Az asztali 1920 a mobil pedig 2048. Valamit nagyon beneztel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest